miskuzi Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Cześć,Mam problem z obrazkami w subkategorii, a mianowicie nie wyświetlają się. Temat pewnie był już poruszany, jednak nie mogę znaleźć rozwiązania. Dołączam zdjęcie, które rozjaśni na pewno sprawę. Moje pytanie brzmi co zrobić aby zdjęcia się pojawiały przy nazwie subkategorii?Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 zweryfikuj czy typ obrazu (nazwa miniatury) ktory wykorzystywany jest przez Twój template - jest zdefiniowany w preferences > images Link to comment Share on other sites More sharing options...
miskuzi Posted October 9, 2013 Author Share Posted October 9, 2013 (edited) Typ obrazka: obrazek GIF (jak klikam prawym na obrazek subkategorii)Pozostałe obrazki które się wyświetlają poprawnie to typ JPEG.Wydaje mi się,że gif nie jest zdefiniowany. Jak można go dodać?Jakiś pomysł co trzeba zrobić aby obrazy się wyświetlały? Edited October 9, 2013 by miskuzi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miskuzi Posted October 10, 2013 Author Share Posted October 10, 2013 Nikt nie pomoże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 mówiąc o typie obrazka miałem na mysli jego nazwę, tj. czy typ "medium_category" masz zdefiniowany w preferences > images ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miskuzi Posted October 11, 2013 Author Share Posted October 11, 2013 Dzieki bardzo. Wszystko się wyjaśniło. Teraz działa jak trzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
luksw Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Witajcie, muszę spytać o coś z innej beczki. Miałem wszystko dobrze ustawione, niestety chyba po aktualizacji wszystkich modułów przestały pojawiać się miniaturki subkategorii - ogólnie cały ten obszar. Oczywiście po lewej stronie zostały te subkategorie w formie listy. Przeszukałem wszystkie moduły i pozycje ale nie widzę nic co mogło by za to odpowiadać. Przyczyna raczej nie leży w kodzie bo ostatnio nic tam nie zmieniałem. Pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts