Jump to content
  • 0

Miniatura kategorii na stronie głównej

emteusz

Question

Witam, mam problem, otóż chciałbym usunąć miniaturę na stronie kategorii(taki prostokąt jak się wchodzi w kategorie, a nad nim jest napisane ' Jest x przedmiotów' , szukałem na własną rękę ale nie jestem zbyt dobry w coś takiego stąd poprosiłbym o mniej więcej nakierowanie, pozdrawiam!

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0

wersja 1.5.4.1 template domyślny, delikatnie zedytowany przeze mnie, mianowicie chodzi mi o usunięcie 'miniatury' w kategorii, przepraszam :)

jaka wersja prestashop i jaki template? wszystko zależy od tego

poza tym trochę się pogubiłem, w tytule postu piszesz: "Miniatura kategorii na stronie głównej" a w treści, że chodzi o stronę kategorii, możesz nieco wyjaśnić tę kwestię? ;)

• 0

Mam pytanie odnośnie modyfikacji strony podkategorii. Wersja sklepu 1.6.0.9. Chciałbym zmodyfikować "baner" który jest nad listą produktów po wybraniu podkategorii, obecnie wyświetla mi się tam obrazek, który jest jako ikona na spisie podkategorii (Jak wybierze się daną kategorię pojawia się lista podkategorii w postaci kafelków - to chciałbym zostawić.). Jeśli dodam tekst w polu opis, to mam jasny tekst, który nakłada się na ten obrazek - na stronie z listą towarów w danej podkategorii.

Czy bez modyfikacji w kodzie można tak ustawić/wprowadzić dane aby w momencie wybrania kategorii pojawiały się miniaturki podkategorii (chciałbym zostawić spis podkategorii z ikonami), a po wybraniu interesującej podkategorii na górze listy pojawił się tekst ale bez tego obrazka, który jest widoczny wcześniej? Ewentualnie jakie zmiany trzeba zrobić w kodzie, lub usunąć całkowicie ten "baner" na liście produktów w podkategorii.

Miniaturki podkategorii są odwzorowaniem danych produktów, więc nie chcę robić graficznych banerów jakie są w wersji demonstracyjnej.

Pozdrawiam.