pbpo Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 (edited) Witam, Mam pewien problem,wchodząc w dany produkt by zobaczyć jego opis , zdjęcia itd. pojawiają mi się pod zdjęciami "karty" div'y "opis" "dane techniczne" i dodałem dla jednego produktu kartę "akcesoria", tylko że teraz karta pojawia się wszędzie, jak mogę zdefiniować żeby karta wyświetlała się dopiero po wywołaniu jej przy dodawaniu produktu poprzez np: NP. <div id=tabs-5> </div> A nie za każdym razem gdy wchodzę w dowolny produkt . Adres strony to http://www.supron1.hmhost.pl PS. Wstyd się przyznać , ale nie pamiętam w którym pliku była możliwość zmiany np nazwy karty czy dodanie/usunięcie . Edited October 7, 2013 by pbpo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 możesz skorzystać z modułu który pozwoli na dodanie własnych zakładek do produktów, lub też wykonać to manualnie w pliku product.tpl dodajesz tam warunek if: dla produktu o ID = 5 {if tools::getValue('id_product')==5} KOD ZAKŁADKI {/if} Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbpo Posted October 7, 2013 Author Share Posted October 7, 2013 Ok, to mam . tylko pojawił się kolejny problem.posiadam moduł HOME NEW PRODUCTS początkowo gdy dodawałem 3 artukuły wyświetla mi sie NOWOŚĆ i dodaje go do modułu na stronie , dziś dodawałem kolejny jednak nie dodał sie do modułu na stronie głównej i nie posiada ikonki nowość , ponadto w tych 3 artykułach o których mówiłem(po wejściu w szczegóły) pokazała się opcja opcja dodaj do listy życzeń.. w dodany dziś przeze mnie produkcie tego nie ma co może być nie tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 wygląda na problem a cache, możesz spróbować wyczyścić cache sklepu ręcznie? w zakładce adv. parameters > performance jest button do czyszczenia cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbpo Posted October 8, 2013 Author Share Posted October 8, 2013 (edited) System buforowania z pamięci podręcznej mam na razie wyłączony bo sklep stoi na serwerze tymczasowym. PrestaShop™ 1.4.6.2 Edited October 8, 2013 by pbpo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbpo Posted October 14, 2013 Author Share Posted October 14, 2013 możesz skorzystać z modułu który pozwoli na dodanie własnych zakładek do produktów, lub też wykonać to manualnie w pliku product.tpl dodajesz tam warunek if: dla produktu o ID = 5 {if tools::getValue('id_product')==5} KOD ZAKŁADKI {/if} Próbowałem dodawać js w product.tpl ale to nie pomaga, próbowałem tez innymi sposobami i dalej pokazuje się wszędzie ta nowa zakładka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts