sympatic Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 (edited) Witam, Odnośnie tematu: http://www.prestashop.com/forums/topic/239255-przesylka-za-pobraniem/ oidnus wykonał kawał dobre roboty ale kiedy już wybieramy formę płatności i tutaj jest owe pobranie pokazuje się coś takiego: Płatność przy odbiorze,Płatność dostawcy przy odbiorzeDobirecne cini Wartość pobrania 10 zł I tego Dobirecne cini za cholerę nie mogę wykasować. Pomóżcie proszę!!!! Edited October 5, 2013 by sympatic (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 spróbuj skorzystać z tłumaczeń, lokalizacja > tłumaczenia z listy wybierasz tłumaczenia modułów następnie wyszukuejsz tekstów które chcesz przetłumaczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
sympatic Posted October 5, 2013 Author Share Posted October 5, 2013 (edited) Dzięki zaraz zerknę, póki co grzebię w kodzie ale nie wiem skąd te kwiatki się biorą skoro nawet sam przetłumaczyłem cs.php na pl.php Moduł działa rewelacyjnie (oprócz tego, że doliczą kwotę pobrania przy odbiorze osobistym - nie wiem jak to wyłączyć) ale ciągle nie mogę pozbyć się tych czeskich krzaczków, może ktoś pomoże? Edited October 5, 2013 by sympatic (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sympatic Posted October 8, 2013 Author Share Posted October 8, 2013 Nikt nie instalował modułu COD plus (czeski poprawiony + tłumaczenie) ???? Nikt nie spotkał z owymi czeskimi krzaczkami wmieszanymi w polski tekst: Płatność przy odbiorze,Płatność dostawcy przy odbiorzeDobirecne cini Wartość pobrania 10 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulak11 Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Witaj, spróbuj zrobić to ręcznie w folderze modules/cashondeliveryplus/views/templates/hook znajduje się plik payment.tpl Wystarczy dokonać edycji tego pliku w 32 wierszu Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sympatic Posted October 11, 2013 Author Share Posted October 11, 2013 Nosić Cię na rękach dobry człowieku. Wielkie dzięki :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts