MahmutGulerce Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 (edited) Değerli Prestashop Kullanıcıları Bildiğiniz gibi EticSoft E-ticaret Teknolojileri olarak daha önce bir çok ödeme sağlayıcı altyapısı için ücretsiz/ücretli modüller üretmiştik. iPara ile yaptığımız görüşme ve toplantılar neticesinde bir iş birliği sözleşmesi daha imzalamış bulunuyoruz. * Prestashop iPara modülü tamamen ücretsizdir ve ücretsiz olacaktır. * Teknik destek (e-posta ve ticket) ve güncellemeler ücretsizdir. * İşbirliği sözleşmemize istinaden Prestashop kullanıcılarına özel oranlar sağlanmaktadır. (%1.9 gibi çok avantajlı rakamlar) * Modülü hem ipara ana sitesinden hem prestashopipara.com adresinden hem buradan indirebilirsiniz. Teknik ve mali konulardaki destek isteklerinizi hem EticSoft olarak bize hem de iPara'ya iletebilirsiniz. Teknik ve mali konulardaki destek istemlerinizi bize iletmekten lütfen çekinmeyiniz. Ayrıca modülün geliştirilmesi konusunda fikirleriniz ile bize vereceğiniz destek için teşekkür ederiz. Kurulum ve kullanım sırasında bize PDF dosyasındaki iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz. Prestashop-Ipara-V2.00.zip ipara.pdf Edited March 8, 2014 by MahmutGulerce (see edit history) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TatarRamazan Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Merhabalar teşekkür ederim çok güzel olmuş. İpara ile ilk kayıt sayfasında altyapı sağlayıcılardan prestashop mu yoksa eticsoftu seçmemiz gerekiyor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 7, 2013 Author Share Posted October 7, 2013 Merhabalar teşekkür ederim çok güzel olmuş. İpara ile ilk kayıt sayfasında altyapı sağlayıcılardan prestashop mu yoksa eticsoftu seçmemiz gerekiyor ? Merhabalar Biz teşekkür ederiz. Her iki altyapıyı da seçebilirsiniz hiç fark etmez. Modülün aynısına oradan da ücretsiz olarak erişebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Tebrikler Mahmut Bey / EticSoft, Çok başarılı bir modül ve ücretsiz, daha ötesi olamazdı ! PS ailesi olarak devamını bekliyoruz. İyi çalışmalar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 20, 2013 Author Share Posted December 20, 2013 Tebrikler Mahmut Bey / EticSoft, Çok başarılı bir modül ve ücretsiz, daha ötesi olamazdı ! PS ailesi olarak devamını bekliyoruz. İyi çalışmalar. Ben teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 Merhabalar Yeni versiyon yayınlandı. Güncellemeler ücretsizdir. Bu ayın sonunda 1.6 için yeni bir versiyon daha yayında olacak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TatarRamazan Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 güncelleme nasıl yapılıyor onu da yazsanız bir zahmet ? eskisini silelimmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 15, 2014 Author Share Posted March 15, 2014 güncelleme nasıl yapılıyor onu da yazsanız bir zahmet ? eskisini silelimmi Merhabalar Ramazan Bey FTP ile eski modülün üzerine yazdırabilirsiniz. Eskisini silip yeniden yükleyebilirsiniz. Bizden ücretsiz teknik destek isteyebilirsiniz. Hayırlı işler bol kazançlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardus3420 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Mahmut Bey modulu kurdum ancak şöyle bir sorunla karşılaştım ödeme ekranında. ipara ya yönlendirme ekranında neredeyse alacağım ürün fiyatı ikiye katlandı kargo ücreti olarak gösteriyor bu fazla rakamı nasıl düzeltebilirim? ekran görüntülerini de gönderdim teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted September 2, 2014 Author Share Posted September 2, 2014 Mahmut Bey modulu kurdum ancak şöyle bir sorunla karşılaştım ödeme ekranında. ipara ya yönlendirme ekranında neredeyse alacağım ürün fiyatı ikiye katlandı kargo ücreti olarak gösteriyor bu fazla rakamı nasıl düzeltebilirim? ekran görüntülerini de gönderdim teşekkürler Merhabalar Pardus3420 Ipara için yeni bir version yazdık yakında yayınlayacağız. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardus3420 Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 merhaba Mahmut bey yeni sürüm hazır mıdır? teşekürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted September 25, 2014 Author Share Posted September 25, 2014 Merhabalar Yeni versiyon hazır fakat dağıtımını doğrudan ipara.com üzerinden yapmayı planlıyoruz. 1-2 gün daha bekleteceğiz. Daha sonra oradan indirebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TatarRamazan Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Bekliyoruz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
6askan Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Ne zaman gelicek mahmut bey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts