tekky Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Hledám několik zájemců na práci : plnění eshopu (PrestaShop) položkami, dle dodaných instrukcí.Podmínky/požadavky:- zkušenosti s vkládáním/registrováním položek do PS v 1.4 a 1.5- mít čas denně alespoň na několik desítek/stovek položek- spolehlivostNabízím 6,- Kč za každou registrovanou položku dle dodaného manuáluBěhem hodiny lze vložit i více než 20 položek, vše je závislé pouze na Vaší tvořivosti a znalosti prostředí. Při zcela bezchybné práci nabízím 8,- Kč / položka (platí při více než 100 položek bez chyb)V případě zájmu mne kontaktujte a zašlu Vám podrobné info na email [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Kolik těch položek je? Vždy jsem měl úspěch s poskládáním dat do Excel tabulky. Pak to jde naimportovat přes CSV anebo pokud jsou data neimportovatelná kompletně (třeba kvůli více jazykům) pak v kombinaci s SQL dotazy stvořenými v té samé tabulce. Úspora času a námahy zaručena. Kontrola chyb přímo v shopu je namátková. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frees10 Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Kolik těch položek je? Vždy jsem měl úspěch s poskládáním dat do Excel tabulky. Pak to jde naimportovat přes CSV anebo pokud jsou data neimportovatelná kompletně (třeba kvůli více jazykům) pak v kombinaci s SQL dotazy stvořenými v té samé tabulce. Úspora času a námahy zaručena. Kontrola chyb přímo v shopu je namátková. Můžu se zeptat na nějaký určitý postup při vkládání přes excel ? Jak to ušetří čas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Z dat ve sloupcích tabulky si vytvořím jeden nebo víc SQL dotazů/řádek. V celé tabulce to dá X SQL dotazů, které stačí zkopírovat a vykonat třeba v phpMyAdminu. Místo ručního opakovaného zapisování a ukládání každé jedné stránky je to jednorázová akce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts