Jump to content
  • 0

1.4.4.1 ceny brutto sa cenami netto, szablon produktu rozjechany, pole listy produktowej podświetlon

BOGGINI

Question

Witam,

mam problem z nastepujacymi konfiguracjami w 1.4.4.1 polska wersja:

1. ceny brutto są cenami netto- nie wiem co się dzieje ale dla określonej grupy klientów ustawione są ceny brutto- zaś finalnie koszyk liczy cenę netto a podaje że jest to cena brutto i nie dolicza vatu. Zauwazyłem że dzieje się tak w przypadku podania Nip-u. Usunałem nip z listy przy rejestracji , próbowałem robić zamówienia jako gość, zarejestrowany klient, admin (wszystkie z cenami brutto) i koszyk liczył brutto. A dziś klient zrobił - nie wiem w jaki sposób zamówienie (koszyk podaje brutto) w cenach netto. Podejrzewam że jest to bład w tłumaczeniu i konfiguracji

2. kolejny mankament to przestawiony szablon produktu

http://www.boggini.pl/SKLEP/product.php?id_product=13

3. przy wprowadzeniu nowej kategorii- pola listy produktowej jest podświetlone, niewyraźne- o co chodzi?

Proszę o pomoc

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

dzięki,

hyba użyłem nie tej funkcji i zmieniłem polski na angielski , angielski na niemiecki i nie da rady na polski

Sorki, że pytam ale Twój sklep wyświetla ok produkty. U mnie jak dodam jakikolwiek produkt to się wyświetla wszędzie, choć wzystkie moduły są wyłaczone. Dodam, że mam 1.4.4.1 Presty i strasznie mnie to gnębi, że ustawiam produkt dla podkategorii a on jest widoczny też w zupełnie innej kategorii.

Zmieniałeś coś w skrypcie php, czy może w produkcie coś trzeba ustawić albo w kategorii, obu.

Podaję linka: www.bazydanych.pusku.com

Pozdrawiam i z górki dzienks.