mrtimsah Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Arkadaşlar Hayırlı Geceler , Uzun Zamandır e-ticaret siteleri araştırdım en iyisine sonunda ulaştım derken kurdum ayarlarını yapmak için yönetici paneline girdim fakat her yaptığım ve her attığım adımda beni yönetici panelinden atıyor bunu anlayamadım php bilen arkadaşlardan yardım istedim kimse oralıda olmadı . yardımcı olabilecek birisi varmı acaba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 cokie problemi gibi duruyor. farklı browserlardan deneme yaptınızmı ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 cokie problemi gibi duruyor. farklı browserlardan deneme yaptınızmı ? Bu sorun hosting paketi ile ilgili...sunucu firmanızla görüşün... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtimsah Posted October 4, 2013 Author Share Posted October 4, 2013 dün gece ticket attım sabah cevap verdiler sabah cevabını vrdim 11 gibi hala daha cevap yok çok geç cevap veriyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 aynı sorun ingilizce forumdada oldu, ancak o güncellemeden sonra açığa çıkmıştı. birçok cevap sonrası hala çözülememişti. eğer sorun çözelemesse sıfırdan kurulum deneyebilirmisiniz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 aynı sorun ingilizce forumdada oldu, ancak o güncellemeden sonra açığa çıkmıştı. birçok cevap sonrası hala çözülememişti. eğer sorun çözelemesse sıfırdan kurulum deneyebilirmisiniz ? Safa arkadaşın kurulumunu ben yaptım..tüm dosya izinlerini inceledim...sıfırdan kurulumunu yaptık..sorun düzelmedi...sunucu ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum...hata şu şekilde oluyor...bir kaç tıklamaya izin veriyor...sonra seni geri atıyor...cookie tutma ile alakalı bir sıkıntı var...sunucu bilgilerini özelden gönderiyorum...bir incele istersen Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 php.ini deki sesion ve cookie değerleri çok düşük olabilir belki . hosting şirketine bunuda söylerseniz yardımcı olabilirler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Merhabalar Yüzde 99 ihtimalle session save path diye isimlendirilen dosya yolu yazılmaya kapalıdır. Yüzde 1 ihtimalle Yine aynısıdır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts