korni Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Witam, Teraz ja potrzebuję drobnej pomocy. W historii zamówienia, w adresach w koncie klienta zrobiłem taki wygląd adresów: identyczny sposób wyświetlania chciałem zrobić w adresach przy zamówieniu towaru: Problem jest w tym, że nie mogę znaleźć pliku, w którym można to prosto edytować jak w addresses.tpl. Plik, który jest odpowiedzialny za dodawanie/wygląd adresów to order-address.tpl, a w nim znajduje się kod: <div class="clearfix"> <ul class="address item" id="address_delivery" {if $cart->isVirtualCart()}style="display:none;"{/if}> </ul> <ul class="address alternate_item {if $cart->isVirtualCart()}full_width{/if}" id="address_invoice"> </ul> </div> no właśnie, on prowadzi do funkcji isVirtualCart() i nie wiem czy można to pominąć i bezpośrednio w tym bloku da się wpisać adres, a jak nie, to jak się do niej dobrać, tak abym mógł edyrować każdy punkt <li>: <li class="address_firstname lastname"> <li class="address_company">?? Ma ktoś pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 korni Posted October 4, 2013 Author Share Posted October 4, 2013 (edited) rozwiązane ;]wystarczy powstawiać {$delivery->firstname|escape:'htmlall':'UTF-8'} ;] EDIT:/ pośpieszyłem się :/ wprawdzie wyświetla mi się tak jak chciałem, ale nie odświeża się adres, po zmianie na inny Edited October 4, 2013 by korni (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
korni
Witam,
Teraz ja potrzebuję drobnej pomocy.
W historii zamówienia, w adresach w koncie klienta zrobiłem taki wygląd adresów:
identyczny sposób wyświetlania chciałem zrobić w adresach przy zamówieniu towaru:
Problem jest w tym, że nie mogę znaleźć pliku, w którym można to prosto edytować jak w addresses.tpl.
Plik, który jest odpowiedzialny za dodawanie/wygląd adresów to order-address.tpl, a w nim znajduje się kod:
no właśnie, on prowadzi do funkcji isVirtualCart() i nie wiem czy można to pominąć i bezpośrednio w tym bloku da się wpisać adres, a jak nie, to jak się do niej dobrać, tak abym mógł edyrować każdy punkt <li>: <li class="address_firstname lastname">
1 answer to this question
Recommended Posts