Jump to content
  • 0

Wysyłka przez kilku przewoźników

rask444

Question

Witam,
mam w sklepie możliwość dostawy na trzy sposoby: odbiór osobisty, kurier, producent. Mój problem pojawia się kiedy dla jednego produktu ustawie np. dostawa kurierem i odbiór osobisty a dla drugiego dostawa od producenta, wtedy w zamówieniu przy opcji wyboru dostawy mam tylko jedną kombinacje: obiór osobisty + dostawa od producenta, nie wyświetla mi drugiej kombinacji kurier + dostawa od producenta (przykład w załączniku). Dodam jeszcze że przy zakupie jednego produktu oczywiście jest do wyboru i kurier i odbiór osobisty. Spotkał się ktoś z takim problemem? Bo w sumie nawet nie wiem czy to błąd presty czy raczej mój błąd w ustawieniach sklepu.

Dotyczy to sklepu w wersji 1.5.5, jednak żeby wykluczyć błąd tej wersji sklepu udało mi się to samo odtworzyć na innym sklepie w wersji 1.5.4 i wystepuje taki sam problem.

Z góry dzięki za pomoc

post-709301-0-47290500-1380800492_thumb.png

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0

Nie znam się za bardzo ale wydaje mi się, że to kwestia ustawień w produktach. Wszystkie typy dostępnych produktach musisz zawrzeć w produktach, bo gdy klient kupi jeden produkt z innymi atrybutami dostawy plus drugi produkt z jeszcze innymi atrybutami dostawy to nie będzie miał dostępnych wszystkich kombinacji!