vipshop.sk Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 (edited) Zdravim všetkých Ponúkame Vám novú verziu modulu pre porovnávače cien - Heureka.cz, Zbozi.cz, Heureka.sk, Pricemania.sk atd. pre Prestashop 1.5.x Vlastnosti modulu: - generovanie XML feedov pre rôzne porovnávače - podpora multistore - generovanie produktov aj s atribútmi - možnosť výberu jazyka pre export XML - možnosť výberu meny pre export XML - možnosť pokračovať v generovaní feedu ak ma hosting maly timeout - podpora CRON-u - export produktov pre nasledny import do cistej verzie Prestashopu cez modul ImportFast Cena: 29.95 € / 790 Kč (ceny sú bez DPH) Akciová cena: 19,95 € / 520 Kč do 15.10.2013. V pripade záujmu nás kontaktujte na [email protected] Edited October 3, 2013 by vipshop.sk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vcelar Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Zdravim vospolok, nejako skusam spojazdnit xml feed pre verziu 1.5.6.2 ale vobec to nejde. Skusal som stiahnut tych 12 porovnavacov a vzdy mi hodi chybu init.php on line 31. Cesty k suborom mam isto nastavene spravne include(dirname(__FILE__).'/config/settings.inc.php');include(dirname(__FILE__).'/init.php'); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts