Mr.Jack Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 (edited) Nevedel by niekto pomocť ako zoradiť hodnoty atributov? ono ich radí asi podľa ID ale kedže som dohadzoval hodnoty podľa potreby tak mi vzniklo vykon: 8kw, 16kw, 12kw..... a ja by som potreboval : 8kw, 12kw, 16kw..... Edited October 2, 2013 by Mr.Jack (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelRacak.CZ Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 v administraci- Katalog - Atributa a hodnoty stačí rozklikout daný atribut - ikona + na konci řádku a po rozbalení hodnot tributu je napozicovat v kolonce Pozice dle potřeb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jack Posted October 2, 2013 Author Share Posted October 2, 2013 v administraci- Katalog - Atributa a hodnoty stačí rozklikout daný atribut - ikona + na konci řádku a po rozbalení hodnot tributu je napozicovat v kolonce Pozice dle potřeb DIK . ale zle som sa vyjadril... ja nepotrebujem atribúty ale vlastnosti tovaru... aby som vo filtry mohol usporiadať ich poradie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts