rgiedrowicz Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Próbowałem w starszej wersji 1.1 i w nowszej 1.2 i ten sam efekt, importuje produkty, ale bez polskich znaków i to zarówno jeśli chodzi o kategorie jak i opisy produktów. Widzę tylko krzaki zamiast ąśęółżźćń.Drugi problem to taki, że mam ponad 8 tyś. produktów w pliku csv i widze ze importuje maksymalnie 1100 pozycji, mogę oczywiście to rozbić na 7 plików ale łatwiej importować z jednego pliku csv. Można to jakoś zwiększyć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rgiedrowicz Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 ok poradziłem sobie, proste jak budowa cepa przekonwertowalem przy pomocy programu http://www.jelcyn.com/win/plogonki.htm pliki produktami i jest juz ok wyśwetlaja się prawidłowo ążęółśźćń Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioCCH Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Jak poradziłeś sobie z ilością produktów ? U mnie jak zaczynam importować przypuśćmy 8 tyś produktów - wywala mi serwer z informacją o czasie serwera... Muszę wrzucać to w częściach po 500.. z deka bez sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Nie wiem czy ktoś kto napisał tylko 1 post i to 6 lat temu ci odpisze w tym wątku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ListwySamochodowe.pl Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 wywala mi serwer z informacją o czasie serwera... No to przecież masz odpowiedź w tym komunikacie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts