belialek Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Witam, Czy komuś się udało zmusić szablon mobilny (Mobile Theme, presta 1.4.2.5) do współpracy z językiem polskim? W katalogu z modułem są tylko 4 języki (brak polskiego). W panelu administracyjnym w dziale "Tłumaczenia -> Moduły" są tylko pola z tłumaczeniem back office... Próbowałem skopiować plik w katalogi modułu lang/de.php i zmienić mu nazwę na pl.php ale w dalszym ciągu po wybraniu języka polskiego mam wszystkie komunikaty po angielsku, czyli raczej w ten sposób nie zrobię sobie tłumaczenia... Będę wdzięczny za każdą pomoc Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masimo Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 (edited) Mi się udało , ale tylko ręcznie i nie w 100% bo nie miałem czasu . pl.zip Edited October 18, 2013 by masimo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 dla jakiej wersji to tłumaczenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masimo Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 1.5.4.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumek Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 (edited) Witam, czy jest jakiś postęp w pracach nad tłumaczeniem do wersji 1.4.x? ewentualnie prosiłbym o wskazówkę jak tego dokonać samodzielnie, bo nie mogę rozszyfrować jak działają te pliki. Edited December 10, 2013 by rumek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts