bera_ramazan Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Dün yeni bir tema yaparken ürüne bakılmanın bazen gereksiz olduğunu bunu hızlıca bakılabilir olmasını ve isteyen isterse detaylı açıklamaya bakabileceği ile ilgileniyordum Buna benzer zaten bazı arkadaaşların yaptıkları modüller var ama benim dün yaptığım görüntüyü bu sabah bilgisayarımı açarken prestahop 1.6 da görüncer şaşırdım ama olsun yinede burun farkıyla öndeyim benim yaptığım Prestashop 1.6 daki 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Merhaba Bu da benim modülün bir görüntüsü. Uzun zamandır Addons'ta satıştaydı. Demek ki 1.6 ile buradan gelen ekmeğimizi kesiyorlar. En azından benim modülde thumbnail'ler de var. Yakın zamanda bir de slider ekleyeceğim. Belki buradan fark olur 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Merhaba , küçük bir yorumda ben yamak isterim, bana soracak olursanız tamamen gereksiz bir işlem olarak görüyorum bu tip işlemleri...e-ticaret kullanıcıları, genelde toplumun e-ticaret'ten alış veriş yapan tabakası bellidir...(Harran ovasında tütün kıran ayşe teyze e-ticaret'ten alış veriş yapmaz) ve bu insanlar sürekli bilgisayar kullanan insanlarıdır...sitelerde kayan yazı yanım sönen dönen hoplayan zıplayan ve pop-up pencerelerden hoşlanmazlar...Bu tarz işlemlerin popülerliği olsaydı Türkiye'de ve dünyadaki en büyük e-ticaret siteleri de kullanırdı... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Neyseki dünyadaki birçok Prestashop kullanıcısı sizin gibi düşünmüyor 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Neyseki dünyadaki birçok Prestashop kullanıcısı sizin gibi düşünmüyor Prestashop tercih edenlerin bir çoğuda fantezi olsun diye e-ticaret kuranlar...(en azından Türkye'de öyle) ciddi anlamda popüler olan bir tane PrestaShop e-ticaret sistemi yok, o nedenle profesyonel düşünmeyen kişilerin bu tar fantezileri sevmeleri normaldir...bazen gerçekler-ide konuşmak gerekir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 bende farkettim bunu , quickwiew modulu aslında uzun zamandır bunun gibi çalışma çok var. bera_ramazan ne olursa olsun çalışmanı bırakma insanın kendi yaptığı gibi yoktur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts