Witam, ogólnie sklep działał ok testowałem sobie jeszcze zamówienie kupowalem, ogólnie uczyłem sie i wszystko było ok do czasu. Chciałem skasować zamówienie to pobrałem moduł "Free delete orders"
Chce sobie zrobić nowe zamówienie a tu zonk! dochodze juz do konca platnosci klikam przelew i wyskakuje mi takie coś
Dodam, że nie jestem pewien czy to przez ten moduł, ponieważ od wczoraj nic nie kupowalem sobie postanowilem skasować zamówienia, wgralem moduł i chce zamówić i to to wyskakuje. Dlatego przypuszczam, że to przez to.
EDIT/////// włączyłem raportowanie błędów presty i wywaliło na tej podstronie błąd:
Can't load Order state status at line 147 in file classes/PaymentModule.php
141. if (Configuration::get('PS_TAX_ADDRESS_TYPE') == 'id_address_delivery') 142. $context_country = $this->context->country; 143. 144. $order_status = new OrderState((int)$id_order_state, (int)$this->context->language->id); 145. if (!Validate::isLoadedObject($order_status)) 146. throw new PrestaShopException('Can\'t load Order state status'); 147. 148. if (!$this->active) 149. die(Tools::displayError()); 150. // Does order already exists ? 151. if (Validate::isLoadedObject($this->context->cart) && $this->context->cart->OrderExists() == false)
Dodam, że wcześniej próbując skasować zamówienia skasowałem wszystko co jest w Zamówienia --> Statusy
Question
raf30al
Witam, ogólnie sklep działał ok testowałem sobie jeszcze zamówienie kupowalem, ogólnie uczyłem sie i wszystko było ok do czasu. Chciałem skasować zamówienie to pobrałem moduł "Free delete orders"
Chce sobie zrobić nowe zamówienie a tu zonk! dochodze juz do konca platnosci klikam przelew i wyskakuje mi takie coś
Dodam, że nie jestem pewien czy to przez ten moduł, ponieważ od wczoraj nic nie kupowalem sobie postanowilem skasować zamówienia, wgralem moduł i chce zamówić i to to wyskakuje. Dlatego przypuszczam, że to przez to.
EDIT/////// włączyłem raportowanie błędów presty i wywaliło na tej podstronie błąd:
Can't load Order state status
at line 147 in file classes/PaymentModule.php
Dodam, że wcześniej próbując skasować zamówienia skasowałem wszystko co jest w Zamówienia --> Statusy
Edited by raf30al (see edit history)Link to comment
1 answer to this question
Recommended Posts