tamburyniarz Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 (edited) Witam, Od dwóch tygodni zaprzyjaźniam się powoli z Prestą. Jestem więc trochę zielony w tych sprawach. Do rzeczy, chcę zmienić, by w module blockpermanentlinks były polskie napisy, zamiast home, sitemap, itd. Próbowałem to oczywiście poszukać, ale nie daję rady. Pliki modułu są w głównym katalogu modules jak i w plikach tematu. Mam ustawiony język pl, w głównym folderze z modułem mam folder translation i tam plik pl.php i żadnego innego, a w nim eleganckie polskie tłumaczenie, które nie działa. Plik językowy mam również w katalogu z tematem, ale tam nie ma tłumaczeń do tych elementów. Załączam grafikę i adres mojego sklepu, oczywiście jest niedokończony.Pozdrawiam.http://dywanyweroniki.cba.pl P.S.Zapomniałem dodać, wersja presty to 1.5.5.0 Edited September 29, 2013 by tamburyniarz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 tłumaczenie zrobisz w: lokalizacja > tłumaczenia z listy wybierasz tłumaczenia zainstalowanych modułów, klikasz flagę i... tłumaczysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamburyniarz Posted September 29, 2013 Author Share Posted September 29, 2013 Nie wierzę, że było to takie łatwe. Wielkie dzięki, Wszystko gra. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts