lisz55 Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Jak skonfigurować sposoby platności, żeby wyświetlały się w podsumowaniu koszyka? Skonfigurowałem moduł Przelew bankowy 0.5 i nie pojawia się w podsumowaniu, co jeszcze trzeba zrobić? wersaj presty 1.5.4.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 myślę, że http://prestadesign.pl/platnosci-i-wysylka-f37/ship-to-pay-ship2pay-dla-prestashop-1-5x-t3409.html rozwiąże Twój problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lisz55 Posted September 27, 2013 Author Share Posted September 27, 2013 niestety nie rozwiązał a pogorszył po wlączeniu tego modułu przy podsumowaniu koszyka pokazuje mi się "Moduł płatności nie jest zainstalowany" Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 przypisałeś metody płatności do dostawców? zgodnie z włąsnymi oczekiwaniami? pozostaje jeszcze konfiguracja płatności w zakładce moduły > płatności. Pod listą modułów jest opcja na konfiurowanie metod płatnośći (przypisanie do waluty, do krajów itp.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lisz55 Posted September 27, 2013 Author Share Posted September 27, 2013 rzeczywiście przelew nie był przypisany do polski teraz działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lisz55 Posted November 5, 2013 Author Share Posted November 5, 2013 Pojawił mi sie znowu ten sam problem, ze pojawia się komunikat przy płatności przy odbiorze, że "Moduł płatności nie jest zainstalowany" A tym razem dla pewnosci zaznaczyłem wszystkie kraje, żeby były przypisane i nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lisz55 Posted November 5, 2013 Author Share Posted November 5, 2013 dobra juz neiaktualne, zauważyłem, ze jakims cudem płatnosć przy odbiorze sama sie odznaczyła w module ship2pay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
lisz55
Jak skonfigurować sposoby platności, żeby wyświetlały się w podsumowaniu koszyka? Skonfigurowałem moduł Przelew bankowy 0.5 i nie pojawia się w podsumowaniu, co jeszcze trzeba zrobić?
wersaj presty 1.5.4.1
6 answers to this question
Recommended Posts