JAKCRABBIT Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Ahoj, potřeboval bych odstranit v seznamu zboží v kategorii tlačítko Přidat do košíku, jelikož mám u zboží atributy a pokud někdo klikne na Přidat do košíku hned z výpisu zboží v kategorii, tak mu to tam hodí defaultní atribut a tomu chci zabránit, takže aby zůstalo jen tlačítko Zobrazit a až poté přímo na kartě produktu si zákazník zvolil, co přesně dát do košíku.Nevíte kde to vymazat? Díky, Honza Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 Takže sám si sám, už jsem to našel, kdyby měl někdo stejný problém, tak je to ve složce vaší šablony a v souboru product-list.tpl.Stačí odmazat řádek: {l s='Add to cart'} Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 kdybych si to precetl driv tak bych poradil jinak presne jak pises... vse co chces pridat k vypisu polozky musis upravit ve vlastnostech sablony...ja to delam tak, ze si zobrazim zdrojak... a pak hledam frazi co chci odstranit v souborech pomoci klasickeho win vyhledavani Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitrs1988 Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Ahoj, potřeboval bych odstranit v seznamu zboží v kategorii tlačítko Přidat do košíku, jelikož mám u zboží atributy a pokud někdo klikne na Přidat do košíku hned z výpisu zboží v kategorii, tak mu to tam hodí defaultní atribut a tomu chci zabránit, takže aby zůstalo jen tlačítko Zobrazit a až poté přímo na kartě produktu si zákazník zvolil, co přesně dát do košíku.Nevíte kde to vymazat? Díky, Honza Ahoj, nemůžeš mi prosím poradi, mám podobný, ale opačný, jak mám udělat aby bylo objednání vždy povolené "tlačítko přidat do košíku" a zobrazovalo se i v detailu, v administraci to boužel nejde. Děkuji za radu. Presta 1.2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 BO - Nastavení - ProduktyPovolit objednání zboží, které není na skladě: AnoNebo nechápu, kdy by se to tlačítko nemělo zobrazovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitrs1988 Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 BO - Nastavení - ProduktyPovolit objednání zboží, které není na skladě: AnoNebo nechápu, kdy by se to tlačítko nemělo zobrazovat? No právě to já teké ne?, pokud je na skladě 0 zboží tak nejde objednat, a v detailu zboží není tlačítko přidat do košíku a v BO - Nastavení - Produkty povolit objednání, tak to také nejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 Zkus ještě vypnout řízení skladu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitrs1988 Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Boužel nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 Máš to rozbitý Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 Takže záhada vyřešena, PetrK chtěl povolit objednávky i když neměl zboží skladem.Čili stačilo u produktu nastavit v poli Pokud není zboží skladem: Povolit objednávky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitrs1988 Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Ještě jednou děkuji za vyřešení ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzt kolda Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Takže sám si sám, už jsem to našel, kdyby měl někdo stejný problém, tak je to ve složce vaší šablony a v souboru product-list.tpl. Stačí odmazat řádek: <a class="button ajax_add_to_cart_button exclusive" rel="ajax_id_product_{$product.id_product|intval}" href="{$base_dir}cart.php?add&id_product={$product.id_product|intval}&token={$static_token}">{l s='Add to cart'}</a> moc děkuju, toto jsem přesně potřeboval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts