Jump to content
  • 0

Strona niedostępna... Błąd php?

fenmar

Question

Witam!

MySQL v 5.6 PHP 5.4

Pierwszy raz mam taki błąd na nowej istalacji... Można prosić o dokladne ustawiania bazdy danych i PHP. Moje to 5.4 itd. wyskakuje mi okropny błąd. Poza tym przy imporcie jakby nie zrobił miniaturek... Zdjęcia w backpanelu są a na stronie nie ma...

post-705408-0-52131400-1380136706_thumb.png

post-705408-0-04047400-1380136708_thumb.png

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0

wlasnie mam przyjazdne url'e... Jejku na starej instalacji bylo napisane jak ma byc ustawione php zeby wsio smigalo dobrze... Czyli mam usunac .httacces i czekać chwilę az sie pogeneruje samo?
Przyjazdne urle mialem od początku zalaczone odkad ustawialem kategorie (350 notabene)
Sprawdziłem... mod_rewrite tego to nawet nie mam w php.ini.

Po chwili dalej jest to samo.. dalej to samo wyskakuje. nie ma obrazków na głównej i potem error 404

Edited by fenmar (see edit history)

• 0

O NIEEEE!!!! Wszystko wina tego, że na początku jak zacząłem tworzyć kategorie to nie odhaczyłem (miałęm wyłączone) przyjazne URLe . Dopiero przy piątej kategorii to odhaczyłem, ale skrypt już tak zaczął. Jak odhaczę (Odznaczę-wyłączę) przyjazne url'e to znowu wszystko gra i śmiga...

Czy to znaczy że bede musiał od nowa tworzyć te kategorie? Ten cały eksport kategorii i potem import tak jak to było nie działa jak powinno. 

Czy da sie np. eksportować bazę danych do nowo zainstalowanego sklepu tak zeby wszystko bylo jak powinno?

Edited by fenmar (see edit history)

• 0

witam, mam ten sam problem po ustawieniu przyjaznych url z wtyczką usuwającą "id" z linków. część linków mi teraz nie działa typu producenci, czy przejście na krtę produktu po urzyciu wyszukiwarki. błąd jaki mi sie wyświetla to:

Strict Standards: Declaration of Link::getCategoryLink() should be compatible with LinkCore::getCategoryLink($category, $alias = NULL, $id_lang = NULL, $selected_filters = NULL, $id_shop = NULL, $relative_protocol = false) in /home/virtualki/148604/public_html/override/classes/Link.php on line 116

jak to ugryźć? co trzeba poprawić?