Kuras Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Witam wszystkich Potrzebuje połączyć prestashop w najnowszej wersji (czyta instalacja) z Subiektem w którym jest już spory magazyn. Z tego co się orientuje są dwa takie programy: FirmesLink i s2s. Czy ktoś używa któregoś z powyższych programów? Zadowolony? Problemy? A może ktoś porównywał i doradzi które rozwiązanie wybrać? Pe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 nie jestem pewny ale z tego co pamiętam @2grosiek7 posiada dość bogate doświadczenie jeżeli chodzi o tę integrację Link to comment Share on other sites More sharing options...
And63 Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 (edited) Ja używam FirmesLink'a. Synchronizator produktów sprawuje się w miarę poprawnie. Posiadamy wersję tylko do synchronizacji produktów. Synchronizator klientów ze względu na specyfikę potrzeb i wymagania pisaliśmy razem ze znajomym sami ( też działa ) S2S odpadł bo wówczas nie obsługiwał atrybutów . Używany od prawie roku. Edited September 25, 2013 by And63 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuras Posted October 1, 2013 Author Share Posted October 1, 2013 Dziękuje za odpowiedź. Jeśli są jeszcze chcętni proszę się dzielić opiniami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Polecam program od Pana Rafała z FirmesLink, mam świetny feedback od swoich klientów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts