uinteraju Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Bun gasit tuturor! O intrebare pt. baietii cu stofa de programator. Incerc sa scriu articole pentru site ul meu in rubrica CMS. Am creat meniuri, am introdus ceva bannere cu retele sociale(facebook, google etc). As vrea sa pun in footer si o casuta cu comentarii pentru vizitatori. Am incercat un cod html dar da erori. Ma poate ajuta cineva cu un cod bun? Multumesc! Ca sa aveti o idee, adresa este urmatoarea: http://www.gadget-magazin.ro/content/11-radio-ric Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 comentariul il scrii tu sau este preluat de undeva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uinteraju Posted September 24, 2013 Author Share Posted September 24, 2013 (edited) comentariul il scrii tu sau este preluat de undeva ? Am folosit un script (chiar mai multe). Ca sa ma intelegeti cat mai exact, voi pune un exemplu de pagina in care as vrea sa fie afisata o casuta mica cu comentarii (scrise de utilizatori), pe care sa le pot modera(macar sterge pe cele urate). As vrea sa fac acest lucru pt. ca s-ar putea sa ajute la SEO. Cred ca google vrea sa postezi informatii gratuite pe care sa le poti multiplica. In josul acestei pagini, ce script m-ar putea ajuta cu cele scrise mai sus? http://www.gadget-magazin.ro/content/10-gadgeturi-de-colectie Edited September 24, 2013 by uinteraju (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 daca am inteles bine vrei sa ai comentarii la cms-urile create de tine in prestashop si acestea sa apara in ordinea aparitiei jos in footer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 exista modul blog, cu care potzi sa faci treaba asta, sau cu comentarii la produse rewieve si cu acesta poti face asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
uinteraju Posted September 24, 2013 Author Share Posted September 24, 2013 exista modul blog, cu care potzi sa faci treaba asta, sau cu comentarii la produse rewieve si cu acesta poti face asa ceva Si ce script sa folosesc ca sa fie tradus in lmba romana? valentin.g, da asa vreau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 asa cum a zis costy fie folosesti un modul pentru asta pblog parca fie adaptezi modulul comments pentru produse si la cms-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts