davvarts Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 (edited) Witam. Strona mi padla calkowicie... w ogole sie nie wlacza (www.beds4pets.pl). Kombinowalem z modulami platnosci a dokladniem owiac zainstalowalem modul platnosc przy odbiorze a potem go odinstalowalem. I wtedy strona padla... nie mam dostepu do zaplecza ani strony. FTP dziala. Serwer ftp mi taki blad w logach znalazl: [sun Sep 22 12:41:24 2013] [error] [client 178.36.122.40] File does not exist: /home/bed4petr1/ftp/admin7946 Ale ten katalog na ftpie jest... nie mam pojecia co zrobic ehh... A i przypomnialo mi sie ze w sumie strona zlapala zwieche w trakcie kiedy robilem "walidacje" produktu wlasnie z uzyciem "platnosci przy odbiorze" Wtedy po wcisnieciu "zatwierdz zamowienie" zwiecha... i strona padla Edited September 22, 2013 by davvarts (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 próbuję otworzyć stronę ale ładuje i ładuje, nic się nie dzieje. po czym wywala: masz dostęp do PHP error loga? nie apache (to co wkleiłeś to błedy apache - lub czegoś innego na czym stoi nazwa) raportowanie błędów masz włączone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
davvarts Posted September 22, 2013 Author Share Posted September 22, 2013 (edited) szczerze mowiac to chyba nie mam dostepu do logow bledu php... chyba ze nie wiem gdzie go tu znalesc na nazwie.pl meh... Mam tylko cos takiego: Dziennik dostępu (ang. Access Log) Wykaz błędów (ang. Error Log) Edited September 22, 2013 by davvarts (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 a raportowanie błędów w prestashop uruchomione? Link to comment Share on other sites More sharing options...
davvarts Posted September 22, 2013 Author Share Posted September 22, 2013 nie zmienialem tego wiec prawdopodobnie nieuruchomione... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 no to spróbujmy, może coś więcej się pojawi niż taka nic nie znacząca informacja jak na moim screenie informacje na ten temat tutaj: http://www.prestashop.com/forums/topic/272661-500-error-b%C5%82%C4%99dy-bia%C5%82a-strona-instrukcja-dotycz%C4%85ca-trybu-debugowania/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
davvarts Posted September 22, 2013 Author Share Posted September 22, 2013 (edited) Gotowe zmienilem ten parametr... co dalej ? W ostatecznosci moge przeinstalowac sklep... i wgram pliki szablonu itp. na nowo ;q ehhh Edited September 22, 2013 by davvarts (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 na moje to problem jest w bazie danych, po tym "zawieszeniu" się coś się wysypało, teraz aby uzyskać informację co - przydał by się dostęp do logów php w panelu serwera nazwa nie ma nigdzie dostępu do logów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
davvarts Posted September 22, 2013 Author Share Posted September 22, 2013 (edited) mam dostep do bazy danych tylko w sumie nie wiem gdzie tu moge uzyskac jakies logi. Sa tabele etc. Edited September 22, 2013 by davvarts (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 baza danych nie jest w żaden sposób związana z logami o które pytałem po prostu uważam, że bład jest w bazie i potrzebna jest informacja z logów GDZIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts