Nash64 Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 (edited) Witam, posiadam najnowszą wersję presty 1.5.5.0 Mam problem, zainstalowałem moduł Block Layered skonfigurowałem, dodałem filtr cen suwak ale nie wyświetla się przy ładowaniu strony. Jest pusto, w źródle też go nie widać. W edycji szablonu live edit jest on widoczny, taka ciekawostka... Ktoś miał już taki problem i go rozwiązał? Temat dość pilny... może to wina home.pl? Przeszukałem internet przez ostatnie 3 godziny, jedyne co znalazłem to problemy ludzi w wersji 1.4.4. Dzięki za pomoc! Edited September 21, 2013 by Nash64 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 że tak zapytam, sprawdzasz strony kategorii? bo ten filtr pojawia się tylko tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nash64 Posted September 21, 2013 Author Share Posted September 21, 2013 (edited) Tak, sprawdzam... To jest dla mnie trochę podejrzane ale boje się to usunąć by czegoś bardziej nie zepsuć, hm? Edited September 21, 2013 by Nash64 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nash64 Posted September 21, 2013 Author Share Posted September 21, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 z tymi wpisami jest wszystko ok, ten moduł powinien pojawiać się w wielu miejscach (jeżeli chodzi o modules > positions) - są one niezbędne w trakcie konfiguracji modułu jak i całego sklepu (kategorie, produkty itp). nie wiem dlaczego moduł się nie wyświetla w lewej kolumnie, reinstalacja modułu nie pomaga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nash64 Posted September 21, 2013 Author Share Posted September 21, 2013 niestety nie pomaga. templatka jest domyślna. może zajrzysz "na żywo" dla czego to tak wygląda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 sprawdzałem Twój sklep no i zobaczyłem tylko tyle, że w lewej kolumnie tego nie ma, jak wyedytujesz plik .tpl tj. blocklayered.tpl np wspisując na samej górze TEST - pojawia się on w lewej kolumnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts