NICOLETA Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Buna seara, Am instalat tema GRAPHILEOM THGR00027b ce-i drept "free" si am ceva probleme cu bara orizontala de meniu. Atasat este o poza pentru a vedea cum imi apare. Poate cineva sa ma ajute? Multumesc anticipat. Nicoleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasnel Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 (edited) Buna dimineata, Eu cred ca nu ai activat( instalat) meniul orizontal din <<modules>>. Verifica. Eu din foto atasat, nu vad meniul... Il gasesti in administrare / modules/ top horizontal menu si ai acolo "install" - activeazal... Edited September 22, 2013 by dasnel (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRipper Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Nu cred ca e de la modul.. Uite aici demo-ul dasnel > http://www.graphileom.fr/demo1.5/thgr00027b/index.php cred ca e o problema de css.. centrare.. ii fuge div-ul cu topmenu in dreapta... si il afiseaza sub restul div-urilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
NICOLETA Posted September 22, 2013 Author Share Posted September 22, 2013 Nu cred ca e de la modul.. Uite aici demo-ul dasnel > http://www.graphileom.fr/demo1.5/thgr00027b/index.php cred ca e o problema de css.. centrare.. ii fuge div-ul cu topmenu in dreapta... si il afiseaza sub restul div-urilor Da, nu este de la modul. ...El este instalat. Poti te rog, sa-mi dai mai multe detalii? Cum pot sa fac aceste configuratii? (acum descopar "abecedarul prestashop") Multumesc, Nicoleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 (edited) Demonstratia de pe site este diferita fata de arhiva temei data spre descarcare. A mutat tagul de incheiere a div-ului #header_right din header.tpl in blocktopmenu.tpl. Asa incat div-ul in care este meniul orizontal (.sf-contener)nu mai este inclus in #header_right. Pe pasi: 1. creezi folderul /blocktopmenu/ in /themes/thgr00027b/modules/ 2. copiezi fisierul blocktopmenu.tpl din folderul /modules/blocktopmenu/ in folderul creat la pasul 1 3. adaugi in fisierul de la pasul 2, deasupra comentariului <!-- Menu --> o linie care contine </div> 4. stergi din header.tpl tagul de incheiere a div-ului #header_right (stergi </div> de la sfarsitul liniei 79). 5. stergi fisierele si folderele temporare din /cache/smarty/cache/ si /cache/smarty/compile/. LATER EDIT: am uitat sa precizez ca am lucrat cu 1.5.4.1. Edited September 23, 2013 by Gabi T (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NICOLETA Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 Va multumesc frumos. Am reusit . este ok acum. Dar mai am inca o problema la aceasta tema. subsolul paginii.... www.iluminat-electrice.ro Ce modifcari si unde trebuie sa fac? Multam anticipat. Presta 1.5.5.0 Nicoleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
NICOLETA Posted November 17, 2013 Author Share Posted November 17, 2013 Va rog sa ma ajutati sa pozitionez corect pagina... www.iluminat-electrice.ro Presta 1.5.5.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daddy Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 (edited) Intai de toate va salut cu respect, fiind la prima mea postare si la inceput de drum in prestashop. Am avut si eu aceiasi problema ca @Nicoleta , am incercat pe cat posibil sa urmaresc pasii indicati de @Gabi T, am rezolvat partial problema, am asezat meniul corespunzator - nu ma sunt incalecate - dar, a fugit in stanga, de ce ? am facut ceva gresit ? un sfat va rog. Deasemenea si in bara din footer se intampla ceva ciudat, nu incarca imaginile si deasupra buletinului de stiri apare un chenar portocaliu (in firefox nu se vede, restul da) nu stiu sa corectez problema, va rog sa ma ajutati. Multumesc. Precizez ca utilizez versiunea 1.5.6.0 Edited January 27, 2014 by Daddy (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daddy Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 (edited) 1. Asa, la chenarul portocaliu i-am dat de cap, era blocul publicitar, l-am dezactivat si vad ca nu mai apare, fac sapaturi si pentru restul problemelor. 2. Am rezolvat-o si cu alinierea meniului, din greseala am adaugat de doua ori </div> Mergem mai departe la imaginile din subpagina. Edited January 28, 2014 by Daddy (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 vezi la traducerea in romaneste daca are poze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daddy Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 (edited) @Costi43 m-ai incuiat, mai pe larg te rog. Edited January 28, 2014 by Daddy (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 dupa cate stiu eu ai acolo un modul, dar numai stiu cum se numeste , acela trebuie configurat , vezi cu ce module vine el in plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daddy Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 (edited) Da, dupa lungi chinuri am ajuns la urmatoarea concluzie : ceva nu functioneaza bine Asadar tema de culoare neagra e ok, celelalte teme colorate nu mai sunt in regula, deci nu cred ca e chestie de modul. Edited January 28, 2014 by Daddy (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NICOLETA Posted January 28, 2014 Author Share Posted January 28, 2014 Da, dupa lungi chinuri am ajuns la urmatoarea concluzie : ceva nu functioneaza bine Asadar tema de culoare neagra e ok, celelalte teme colorate nu mai sunt in regula, deci nu cred ca e chestie de modul. Daca nu apelam la programatori trebuie sa ne reorientam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 sunt teme colorate care functioneaza foarte bine iar in loc de acel negru puteti in css sa schimbati culoarea pe care o vreti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daddy Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 (edited) Problema rezolvata. numele pictogramelor respective nu este corect in cele patru versiuni colorate, doar ala negru este ok. numele lor trebuie sa fie : reinsurance-1-1, reinsurance-2-1, reinsurance-3-1, reinsurance-4-1, reinsurance-5-1, in ordine de la stanga la dreapta, doar redenumitile si totul va fi bine. JPG-urile respective le gasiti in :thgr00027\css\modules\blockreinsurance\img Daca nu apelam la programatori trebuie sa ne reorientam... 1. nu trebuie sa te "predai" asa de usor, 2. de programatori oricum nu scapam, dar nici nu putem sa deranjam pt. orice fleac. sunt teme colorate care functioneaza foarte bine iar in loc de acel negru puteti in css sa schimbati culoarea pe care o vreti 1.confirm, teme colorate frumoase, acum cum o sa functioneze ramane de vazut 2.aceasta este urmatoarea mea tema, schimbarea culorilor din css, sa vedem ce si cum. @Costi43 multumesc pentru suport si poate am sa te mai deranjez cu intrebari ca nu stiu pe unde trebuie sa butonez ca sa schimb culorile. Edited January 28, 2014 by Daddy (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daddy Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 sunt teme colorate care functioneaza foarte bine iar in loc de acel negru puteti in css sa schimbati culoarea pe care o vreti Confirm, intradevar in global.css se pot schimba lesne culorile utilizand notepad++. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 nu numai in global.css, ci ai acolo mai multe fisiere css pentru fiecare ppagina imparte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts