Miskin Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Ahoj,na webu http://motolumi.cz pokud pujdu v levem menu a rozbalim vsechny kategorie a prejdu do detailu produktu menu se zase zabali, nevite co by tomlo byt za problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Ano je to tak správně, takto se (bohužel?) originalní menu kategorii v prestashopu chová! Samozřejmě můžete zkusit najít nějaký modul nebo zkusit upravit vlastními silami . každopádně pokud si necháte zobrazenou cestu k danému produktu zákazník se může zpět do dané SUBkategorie dostat přes pomocnou odkazovací cestu která se zobrazí nad detailem vybraného produktu.Zajímavé je, jakmile vyberete z té cesty subkategorii a kliknutim se do ni prepnete automaticky se rozbaluje i kompletní blok Kategorii až k dané subkategorii! Jinak se zákazník může také dostat zpět pomocí rolovaní stránek pomocí svého prohlížeče. Pokud by měl někdo řešení určitě mu poděkuje celé czsk-PSfórum PS: dělá to jak 1.0f tak 1.1f , verzi 1.2.x nevím...ale pravděpodobně to bude stejnéupdate: test 1.2.1 - menu funguje spravne a nezabaluje se , ale pouzijte 1.2.3+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocour Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Nedávno jsme upgradoval na verzi 1.2.2 a boční menu se zdá se již neschovává... U nejnovější verze 1.2.3 by již měly být opraveny i pomalejší najíždění sub-kategorií, tak uvidíme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskin Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 Nevim, nevim u 1.2.4 menu porad mizi.. opravdu neni na to zadny lek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocour Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Nevim, nevim u 1.2.4 menu porad mizi.. opravdu neni na to zadny lek? Podivné - mám verzi 1.2.2 a menu na stránce nerdi.cz se mi nezabaluje - mám tam jen kategorie do druhé úrovně, že by se popisovaná chyba spouštěla až od kategorií 3 a více úrovně?? a že by ve verzi 1.2.4 vrátily chybu zpět se mi taky moc nezdá (ale frantíci jsou frantíci;) Brzy budu na verzi 1.2.4 updatovat, tak uvidím, ale moc se mi to nezdá, nedělal jste ještě nějaké jiné úpravy v bloku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Nevim, nevim u 1.2.4 menu porad mizi.. opravdu neni na to zadny lek? Asi budeš mať chybu niekde inde, lebo včera som upgradoval obchod na v1.2.4 a originál menu ostáva roztvorené aj pri prechode na detaily tovaru.Maximálnu hĺbku mám nastavené na 3 úrovne a dynamický (animovaný) mód. Pozri "Nábytok.":http://mhl.sk/nabytokSkús nakopírovať modul z inštalácie a preveriť nastavenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts