drobniasty Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Witam, jak w temacie. Wszystko było ok i nagle wchodząc w kategorię: Jest 1 błąd Nie masz dostępu do tej kategorii.Jak rozwiązać ten problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 chodzi o front office? czy problemy w back office? sprawdziłbym ustawienia kategorii, szczególnie ustawienia "grup" klientów którzy mają do nich dostęp Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 drobniasty Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 w panelu administracyjnym jest wszystko w porządku. Problem leży po stronie front office. Może lepiej po prostu pokażę o co chodzi: www.bibiana.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 drobniasty Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 problem rozwiązany...dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 jako niezalogowany przeglądać mogę wszystkie kategorie bez problemów, to wygląda jakby kategorie miały nałożone ograniczenia dostępności dla poszczególnych grup, jako "gość" widzę wszystko, nie wiem jak w przypadku "zalogowanego" użytkownika, ale mogę jedynie przypuszczać, że dla pewnych grup kategoria działać nie będzie. sprawdź ograniczenia kategorii na stronie edycji kategorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 miccom Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Dnia 20.09.2013 o 10:09 AM, drobniasty napisał: problem rozwiązany...dziękuję No to fajnie by było jakbyś podpowiedział co było nie tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
drobniasty
Witam,
jak w temacie. Wszystko było ok i nagle wchodząc w kategorię:
Jest 1 błąd
Jak rozwiązać ten problem?
5 answers to this question
Recommended Posts