Paldru Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Potřebovala bych pomoc aby se v modulu homefeatured zobrazovala volba třídění zboží. Upravila jsem tento modul graficky a zobrazuje se mi na homepage seznam nejnovejsich produktu. Nedari se mi ale rozchodit strankovani "Sort by" (volba kolik produktu na stranku) a volba zobrazovani (podle nazvu/ceny/stari atd.). Prevzala jsem do templatu homefeatured pruh z jine stranky prestashopu ve kterem se volba trideni ma zobrazit, ale zrejme chybi v prislusnem php souboru kus kodu. Dekuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Skor by som to spravil tak ze, na domovskej stranke zobrazovat kategoriu home, napada ma to riesit tak, ze vytvorit controller ktoremu sa priradi adresa / a bude spustat to iste ako adresa /1-home to sort by nefunguje ani u nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paldru Posted September 23, 2013 Author Share Posted September 23, 2013 Tady http://www.prestashop.com/forums/topic/71266-how-to-set-home-page-as-list-of-my-product/?do=findComment&comment=1389603 se doporucuje postup nakopirovat kod z modulu homefeatured do indexu, ale ackoliv zobrazeni novych produktu na homepage podle toho navodu funguje, nefunguje strankovani a trideni produktu tak jak funguje v new-products.php/NewProductsController.php (/index.php?controller=new-products). Nevite kam se mam obratit abych nasla nekoho, kdo je schopny to vyresit? Kde se hledaji lidi, ktere se daji najmout na tuto pro programatora mozna i trivialni modifikaci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts