Fabbritzio Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Cum fac sa aranjez subcategoriile pe 3 coloane sau insirate una cate una pe verticala fara sa mai imi apara poza de categorie. Am atasat poza cum se vad acum. Am tot butonat si am reusit sa modific in global.css si mi-a iesit ceea ce apare in img2.jpg pe care am atasat-o. Cine ma poate ajuta sa aranjez sa iasa ceva de genul cum este in img3.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Ciornei Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 te pot ajuta dar vreau sa fii mai specific in ceea ce vrei. care subcategorii le vrei aranjate, pe ce pagina se afla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabbritzio Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 Am categoria principala: Home--->Articole si accesorii pentru birou care se vede in imaginea 1 si 2, am modificat eu ceva prin css si am reusit sa apara pe 2 coloane, dar pozele nu se centreza, doar textul si nici ala super ok, eu as fi vrut pe 3 coloane sa imi apara subcategoriile din categoria respectiva (si implicit si in categoriile celalalte) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Ciornei Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 sa inteleg ca doresti produsele sa fie afisate asa atunci cand accesezi o categorie? sau doresti subcategoriile sa fie afisate asa cand accesezi categoria mama?sau doresti doar sa apara asa in sistem grila doar cele de pe prima pagina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabbritzio Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 sa apara afisate subcategoriile, ele apar dar apar dezordonate.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atir Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Salutari ai reusit sa rezolvi problema ? si eu vreau sa fac 2 coloane la subcategirii dar nu reusesc... poti sa imi dai un sfat? multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts