Falco91 Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Dzień dobry, zainstalowałem moduł Lof Advance Footer Module na chciwiec.pl, proszę o informację jak zrobić, żeby zamiast ustawień szerokości poszczególnych bloków wyrażonych w procentach, ustawić konkretne szerokości a następnie je wyśrodkować. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 w global.css ustawiasz style: .lofadva-block-1 {width:200px!important;} .lofadva-block-2 {width:200px!important;} .lofadva-block-3 {width:200px!important;} .lofadva-block-4 {width:200px!important;} .lof-position-wrap {width:800px!important; margin:auto; display:block} // width:800px; bo 4x200px z bloków powyżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falco91 Posted September 12, 2013 Author Share Posted September 12, 2013 Super, dziękuję ! A da się tak zrobić, żeby nie było tego czarnego paska tylko taki jak przedtem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 szczerze mówiąc to nie pamiętam jaki był przedtem możesz nieco naświetlić mi całą sytuację? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falco91 Posted September 12, 2013 Author Share Posted September 12, 2013 Heh nie będę nadużywał dobroci zmienię po prostu kolor grafiki z numerami na szary, żeby ją dopasować. Jeszcze raz dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falco91 Posted September 16, 2013 Author Share Posted September 16, 2013 Jednak nie może tak być. Jak użyję przesłanego przez Pana kodu, to grafika z numerem telefonu przesuwa mi się o jeden pixel na dół. A tło tego pierwszego paska zmienia się na szary kolor, taki jaki jest w grafice z danymi kontaktowymi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 to już jest kwestia dostosowania pozostałych styli css, nigdy nie będzie tak, że kod który podałem zmieni wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falco91 Posted September 16, 2013 Author Share Posted September 16, 2013 Słusznie nie jest tak jak chciałem, ale jakoś udało się to obejść. Tak czy inaczej dziękuję ślicznie za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts