tomasinoo Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 (edited) Mam problem z tym modułem i nie mogę dojść gdzie co pozmieniać. Tzn pojawia się w trzech miejscach sadzę iż pod ta samą nazwą. Cross-sells pojawia się pod podsumowaniu koszyka już w miejscu finalizacji zamówienia. Niech tam zostanie sobie - nie da się dodać nic do koszyka niestety ale powiedzmy, że jest informacja i może ktoś się skusi jak kliknie i przekieruje go to do strony produktu. Up-sells pojawia się na stronie produktu i jest oki Natomiast related products można ustawić lewa kolumna prawa lub product area. Oczywiście po zaznaczeniu wyboru produktów nie można dodać do koszyka, bo wyskakują błędy, ale mniejsza z tym chodzi mi w sumie bardziej o informacje o innych produktach. W lewej kolumnie i prawej go nie chcę więc zostaje product area. Chciał bym go przenieść zaraz pod lub nad inne produkty w tej samej kategorii. Czyli wyświetlało by się np - Related Products - Inne produkty w tej samej kategorii - Up-sells czyli jedno pod drugim. ewentualnie w miejsce pod zdjęciami w karcie produktu. Jeśli porostu zrobię live edit i go przeciągam to nic potem się nie pokazuje. Natomiast w php nie wiem co pozmieniać. tak to wygląda http://www.sweetmama.pl/Inne/screen.jpg i jeszcze jedno przestał mi działać guzik załóż konto - jak wpisze jakiś e-mail i nacisnę enter to jest oki, natomiast jak guzik załóż konto to nic się nie dzieje. Edited September 11, 2013 by tomasinoo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts