optizyme Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Ana ekranda TCMB kurlarının, özellikle sağ kolonda görünmesini istiyorum. doviz.zip isimli 2008 yılında bir modül yayınlanmış ama şu an indiremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 PrestaShop™ 1.5 ile birlikte .tpl dosyalarında {php}{/php} çalışması engellendi.. bu nedenle bu tarz modüller çalışmamaktadır... Prestashop yapısında değişiklikler yaparsan çalıştırabilirsin... Ben sana modülü vereyim...kolay gelsin doviz.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
optizyme Posted September 11, 2013 Author Share Posted September 11, 2013 @serverbilgisayar : Yardımınız için teşekkür ederim. Pek bilgim yok ancak deneyeceğim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 PrestaShop™ 1.5 ile birlikte .tpl dosyalarında {php}{/php} çalışması engellendi.. bu nedenle bu tarz modüller çalışmamaktadır... Prestashop yapısında değişiklikler yaparsan çalıştırabilirsin... Ben sana modülü vereyim...kolay gelsin doviz.zip Merhaba Bu modül kur bilgilerini nereden alıyor? Lisanslı mı? Çok uğraştırmayacaksa belki ücretsiz bir modül çıkartabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 lisanslı olmadığını biliyorum.. Bu modül aşağıdaki sitelerde çalışmaktadır... Demo www.xeroxfotokopi.com www.xeroxizmir.com www.xeroxtoner.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Siteler 1.5 mi? 1.5 ise optizyme'de çalışmamasının farklı bir sebebi olmalı. Anladığım kadarıyla kurlar Merkez Bankasından alınıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Hayır 1,3 nostalji yaşıyorum bazı sitelerde 1,5 te çalışmamasının nedeni yukarıda yazdım..{php}{/php} izin vermiyor..bu nedenle çalışmıyor... controllers 'te editleme yapmanız gerekiyor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Hem Prestashop 1.5, hem de Prestashop 1.4 için modülü yeniledim. Prestashop 1.3'te denemedim. Nostalji yapıp deneyen arkadaşlar olursa belki paylaşırlar Mümkünse başlığı [ÇÖZÜLDÜ] olarak güncelleyelim. Ücretsizdir, en kısa zamanda siteye de yüklemeye çalışırım. Not: Moderatör arkadaşlarım belki yeni bir başlık altında modülü sunabilirler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Ana ekranda TCMB kurlarının, özellikle sağ kolonda görünmesini istiyorum. doviz.zip isimli 2008 yılında bir modül yayınlanmış ama şu an indiremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Modüller>Pozisyonlar altından doviz modülünü sap kolona taşıyabilirsiniz. İlk kurulumda sol sütun en altta çıkar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optizyme Posted September 12, 2013 Author Share Posted September 12, 2013 @meg ventura: Hocam çok teşekkürler, büyüksün valla. Sen uğraşmasan böyle modül yapan çıkmazdı. Tekrar tekrar teşekkürler. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
optizyme Posted September 12, 2013 Author Share Posted September 12, 2013 Peki bir sorum olacak. Buna dil desteği de ekleyebilir miyiz? Diğer dillerde başlık vs. hep Türkçe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Peki bir sorum olacak. Buna dil desteği de ekleyebilir miyiz? Diğer dillerde başlık vs. hep Türkçe. Translation'tan çevirebilirsiniz. En'yi açtığınızda İngilizce karşılıklarını yazın. Biraz tersten gitmek gibi olacak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts