Keslaw Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Witam, Chciałbym wypełnić tylko wypełnić kolorem tło zaznaczone na czerwono w załączniku. Jednak, kiedy to robię, wypełnia mi też prawą część tabelki (dość szeroko) - tam gdzie ten znaczek X. Jak to zmniejszyć, żeby to tak się nie rozciągało? 3 ostatnie wiersze mają zostać rozciągnięte, ale te na górze (pierwsze dwa), chciałbym żeby były węższe. Z góry dzięki za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentalspot Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 cart_unit i cart_decription daj tylko tło z kolrem ewentulanie dla cart_delete ustaw osobny kolor tła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keslaw Posted September 11, 2013 Author Share Posted September 11, 2013 Niestety nie mam takich linijek, a jak dopisze do czegoś innego, to niestety nie działa coś... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentalspot Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 to powyżej to jest printscreen Twojego print screena jak widzisz masz tam 3 klasy, jeżeli nie umiesz tego zrobić poprzez CSS to zrób to tak: <td class="cart_unit" style"background-color: red">...</td> analogicznie pozostałe <td> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keslaw Posted September 11, 2013 Author Share Posted September 11, 2013 No, ja wywaliłem parę klas, ale niestety słabo znam język i nie wiedziałem z czym to się wiąże (to całe usunięcie klasy). Ok, to będę kombinował i jak coś, to się odezwę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts