mentalspot Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Wiem, że to banał ale nie mogę sobie przyponieć jak w moim koncie przypiąć lewą kolumnę... pomożecie ? Przeszukałem forum pod kilkoma róznymi słowami kluczowymi, ale nie mogę znaleźć ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 wszystko zalezy od tego w jaki sposób została ona ukryta. Jeżeli nie była ukrywana celowo po modyfikacjach, to: sprawdziłbym plik my-account.css a zwłaszcza: #my-account #left_column { display: none; } usunąłbym display:none; oraz usunałbym width z kodu: #my-account #center_column { width: 757px; } 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentalspot Posted September 8, 2013 Author Share Posted September 8, 2013 ehhh przekopałem kontrolery coś tam jeszcze chyba z 40 min to szukałem... dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentalspot Posted March 27, 2014 Author Share Posted March 27, 2014 A jak teraz w 1.6 to zrobić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korni Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 ehh, mentalspot... nie mam wprawdzie 1.6 ale co bym z początku sprawdził, to nazwę id lewej kolumny i przetrzepał css z tą nazwą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentalspot Posted March 27, 2014 Author Share Posted March 27, 2014 ehh, mentalspot... nie mam wprawdzie 1.6 ale co bym z początku sprawdził, to nazwę id lewej kolumny i przetrzepał css z tą nazwą. tak zrobiłem i nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 1.6 - w ustawieniach szablonu (preferences >themes >edit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentalspot Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 Po upgradzie z 1.5.6 do najświeższej 1.6 za pomocą 1-click upgrade, Vekia mam sporo problemów na tej liście jest to zaznaczone i nie wyświetla się. nie wspomnę o zapisywaniu danych do bazy, które się nie zapisują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts