syngress Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Jak to jest z tym tłumaczeniem Presty ? Ściągam sobie paczkę językową dla mojej wersji sklepu, informacja przy wersji jest taka, że tłumaczenie zostało ukończone w 100%. Ładuje paczkę za pośrednictwem panelu administracyjnego do mojego szablonu, efekt jest następujący: Reference, Quantity, Add to cart -> wszystkie miejsca gdzie wyświetla się inny język, będę musiał poprawiać ręcznie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Teraz mnie zaskoczyłeś, bo te pola powinny być przetłumaczone Link to comment Share on other sites More sharing options...
syngress Posted September 6, 2013 Author Share Posted September 6, 2013 Wybieram sobie ten pakiet: I wgrywam go za pośrednictwem: Link to comment Share on other sites More sharing options...
syngress Posted September 7, 2013 Author Share Posted September 7, 2013 vekia jesteś w stanie naprowadzić mnie gdzie szukać rozwiązania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 trudno mi powiedzieć w tym momencie co jest nie tak ja bym zaimportował tłumaczenie inaczej, otwieramy zakładkę lokalizacja następnie: 1) wybieramy polskę 2) odznaczamy wszystko prócz języka 3) klikamy na import Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakepl Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 witam veika, Jak wgrywać języka dla PS 1.4.10 ? dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts