bpl Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Witam, moja przygoda z PrestaShop dopiero się zaczyna. Konfiguruję własny sklep i podpatruję jak to robią inni. Spodobała mi się funkcjonalność jednego ze sklepów - ja to nazwałbym filtrowaniem. Jest to blok zazwyczaj po lewej stronie sklepu i wygląda mniej więcej tak: To akurat fragment strony sklepu dn-nigtwear com Czy to jest jakiś dodatkowy moduł czy to podstawowa funkcjonalność sklepu? Jak to ustawić. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i podpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 moduł ten nazywa sie block layered navigation, jest on częścią standardowej instalcji prestashop (jest darmowy) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bpl Posted September 6, 2013 Author Share Posted September 6, 2013 Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź. Chyba właściwie się domyślam, że w wersji polskojęzycznej nazwano to: Blok nakładania filtrów nawigacyjnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 dokładnie tak wystarczy zainstalować moduł oraz go skonfigurować zgodnie z własnymi potrzebami, wówczas taki "filtr" produktów pojawi się w jednej z wybranych kolumn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts