mentalspot Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 (edited) wyrzuca mi taki error, nie za bardzo wiem o co chodzi //eidt od razu mam pytanie czy można upgradowac do 1.5.4 tylko a nie odrazu do 1.5.5? Mam PS 1.5.2 w sklepie Edited September 5, 2013 by mentalspot (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PMaster Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 To jest błąd ze sklepu czy z przeglądarki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mentalspot Posted September 6, 2013 Author Share Posted September 6, 2013 Wiesz co... klikam upgrade i wtedy pojawi asię to okno + zmienia język modułu na angielski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PMaster Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Bo 1-click dla wersji 1.5.4.1 chyba było po angielsku ale to nie ma znaczenia. Według zdjęcia wszystko jest Ok - chce z 1.5.4.1 na 1.5.5. Może chodzi o nieaktualną Jav-ę na PC. Sprawdź i może zaktualizuj jeśli trzeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mentalspot Posted September 6, 2013 Author Share Posted September 6, 2013 Jest aktualna, sprawdzałem nawet na dwóch róznych przeglądarkach... no nic trudno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PMaster Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 (edited) T zrób to jak Ci podpowiada..do 1.5.4 a później do 1.5.5 to w niczym nie przeszkadza. Uaktualniając z 1.4 też czasem tak trzeba tylko przez inne wersje. Tylko pamiętaj o zrobieniu kopii wcześniej Edited September 6, 2013 by PMaster (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tler Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Przecież on ma 1.5.4; a też u mnie są błędy przy aktualizacja z tej wersji do nowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PMaster Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 wyrzuca mi taki error, nie za bardzo wiem o co chodzi 1clickupgrade.jpg //eidt od razu mam pytanie czy można upgradowac do 1.5.4 tylko a nie odrazu do 1.5.5? Mam PS 1.5.2 w sklepie Przecież on ma 1.5.4; a też u mnie są błędy przy aktualizacja z tej wersji do nowej. Napisał, że ma wersję 1.5.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 java nie ma nic wspólnego javascriptem w przeglądarkach, kod błędy z tego popupa mówia o błędzie w parsowaniu JSONA, dobrze zatem zobaczyć co jest w wyniku tego query, w tym celu najlepiej sprawdzic konsolę przeglądarki, a zwłaszcza wynik zapytania ajax który zwraca dane w formecie json jeżeli jest taka możliwość, prosze o skopiowanie zawartosci zapytania Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mentalspot Posted September 10, 2013 Author Share Posted September 10, 2013 zarzuciłem już ten pomysł i ręcznie przenosiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mentalspot
wyrzuca mi taki error, nie za bardzo wiem o co chodzi
//eidt od razu mam pytanie czy można upgradowac do 1.5.4 tylko a nie odrazu do 1.5.5? Mam PS 1.5.2 w sklepie
Edited by mentalspot (see edit history)Link to comment
9 answers to this question
Recommended Posts