sliw Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Czy możecie podpowiedzieć jak najlepiej skonfigurować kwestie cashu ? Sklep na presta 1.5 odwiedzany na poziomie 20 - 40 k dziennie. Klienci skarżą sie na powstawanie dziór w siatce produktów w momencie kiedy usuniemy ze stanu magazynowego albo skonczy sie któryś produkt. Osoby które czesto przegladały wybraną np kategorie mają zakeszowane zapytania i w miejscach gdzie były wybrane produkty powstały dzióry - puste pola. Wczesnie problem tem miałem z opcją z szerokości wysokości listowania pol <li> a teraz włąsnie takie dziwny temat. Na kompie gdzie nie była kategia lub sklep wyswietlany jest ok . Obecnie mam użytą opcję memchased ( ale moze jakiś czas jest możliwy do okreslenia ) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sliw
Czy możecie podpowiedzieć jak najlepiej skonfigurować kwestie cashu ?
Sklep na presta 1.5 odwiedzany na poziomie 20 - 40 k dziennie.
Klienci skarżą sie na powstawanie dziór w siatce produktów w momencie kiedy usuniemy ze stanu magazynowego albo skonczy sie któryś produkt.
Osoby które czesto przegladały wybraną np kategorie mają zakeszowane zapytania i w miejscach gdzie były wybrane produkty powstały dzióry - puste pola.
Wczesnie problem tem miałem z opcją z szerokości wysokości listowania pol <li> a teraz włąsnie takie dziwny temat.
Na kompie gdzie nie była kategia lub sklep wyswietlany jest ok .
Obecnie mam użytą opcję memchased ( ale moze jakiś czas jest możliwy do okreslenia )
pozdrawiam
0 answers to this question
Recommended Posts