sliw Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Witam serdeczenie, czy ktoś orientuje się może czy jest możliwość ustawienia konfiguracyjnego domyślnej wartości wagi produktu zamiast standardowo 0.000kg aby było np 0.5 kg ? z góry dziekuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 classes/Product.php na samej górze masz: /** @var string Weight in default weight unit */ public $weight = 0; 0 to domyślna waga (w kg) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sliw Posted September 5, 2013 Author Share Posted September 5, 2013 Super szybka odpowiedz, dziekuje, krótkie pytanie jeszcze, czy podobnie mozna zrbić z ceną zamiast "0", klient ma potężny ruch na stronie sklepu i i przez pomyłkę wczoraj wystawił produkt z ceną 0 zł i niestety 15 os kupiło . chciałem go przed tym ustrzec i dac mu np cene 100 zl jako domyslną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 ten sam plik, jest tam coś takiego: /** @var float Price in euros */ public $price = 0; gdzie 0 to domyslna cena, wystarczy podmienić na 100 i bedzie ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sliw Posted September 5, 2013 Author Share Posted September 5, 2013 Dziekuje ponownie dziala Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 af2p Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Mam pytanie odnośnie domyślnej wagi paczki, teraz w produktach mam 0.00 (chodzi o zakładkę dostawa) jak zmienić tę wartość? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nygus-sklep Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Witam, czy już wiadomo gdzie to dokładnie zmienić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Przemysław Suszek Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Nie wiem jak z wagą paczki bo paczka produktów to suma wag poszczególnych produktów /** @var string Weight in default weight unit */ public $weight = 0; \classes\Product.php Zmień 0 na 5. Przykładowo 5 kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sliw
Witam serdeczenie, czy ktoś orientuje się może czy jest możliwość ustawienia konfiguracyjnego domyślnej wartości wagi produktu zamiast standardowo 0.000kg aby było np 0.5 kg ?
z góry dziekuje za pomoc
7 answers to this question
Recommended Posts