Paul_PL Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Witam czy ktoś zna może moduł płatny/bezpłatny, integrujący prestę z pocztą polską? Ew. czy ktoś byłby w stanie coś takiego napisać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyxell Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Witam czy ktoś zna może moduł płatny/bezpłatny, integrujący prestę z pocztą polską? Ew. czy ktoś byłby w stanie coś takiego napisać? Witaj, też długo szukałem i w końcu znalazłem, jest MyAdmin od firmy megamo , jest tam również integracja z allegro. Mogę polecić, z ręką na sercu, a i support odpowiada szybko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_PL Posted September 5, 2013 Author Share Posted September 5, 2013 Dzięki wielkie, widziałem to, ale ma to zasadniczą wadę - płaci się miesięcznie/rocznie abonament Wolę kupić moduł jednorazowo a takowego nigdzie nie znalazłem choć naszukałem się sporo. Jakby ktoś miał - proszę o kontakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts