saeedsobhkhiz Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 سلام آیا احتیاج هست بعد از ایجاد محصول در فروشگاه نقشه سایت را بروز کنم ؟ من از نسخه 1.4 به 1.5 ارتقا دادم . 2 ماهی هست که رنک سایتم از 40 هزار رسیده به 90 هزار و هر روز هم داره میره بالاتر ارورهایی که تو وب مستر میده را برطرف کردم شاخه ها خوب تو جستجو نمیاد در صورتیکه قبلا فوق العاده بود تو 1.4 اگر کسی تخصصی داره که میتونه کمک کنه خوشحال میشم سایتهای زیادی را بررسی کردم ولی به نتیجه نرسیدم نقشه سایت را وقتی بروز نمی کنم محصولات جدید ایندکس نمیشه منتظر پاسخ شما ستم Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeedsobhkhiz Posted September 5, 2013 Author Share Posted September 5, 2013 وقتی نمی تونید تیکت ها را پاسخ بدید برای چی انجمن راه اندازی می کنید که همه الاف شما باشن 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 سلام دوست عزیز در انجمن فارسی جواب سوالاتون رو خواهید گرفت www.presta-shop.ir نقشه سایت رو بهتر است از طریق کرون جاب تنظیم کنید تا روزانه آپدیت بشه موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts