syngress Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 W konfiguracji mam zaznaczony język Polski, jednak część sklepu wyświetla mi się w języku Angielskim. Sprawdziłem dla pewności, moja wersja PS ma 100% ukończone tłumaczenie, coś kolejny raz zepsułem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Szablonu używasz domyślnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syngress Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 Nie, mam swój własny, który modyfikuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Sprawdź na domyślnym motywie czy tłumaczenie jest prawidłowe i jeśli tak: Lokalizacja/Tłumaczenia - na dole jest "kopia" i tam skopiuj z domyślny Polski na swój nowy Polski, większość tłumaczeń powinna działać (w zależności od tego jaki masz szablon), a resztę będziesz musiał poprawić ręcznie. Jeśli tłumaczenie w domyślnym też nie jest prawidłowe, to wcześniej zrób aktualizację języka, a dopiero potem skopiuj. Jeśli wcześniej coś poprawiałeś w tłumaczeniach to wszystko się nadpisze na domyślne Link to comment Share on other sites More sharing options...
syngress Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 Mam tak w połowie tłumaczenie polskie i w w połowie tłumaczenie angielskie. Właśnie ręcznie zmieniam tpl'e na j. Polski.. Dzięki .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Ręcznie też możesz, ale jeśli to jest połowa sklepu to trochę będziesz miał z tym roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 zawsze możesz spróbować na nowo zaimportować paczkę językową w lokalizacja > lokalizacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
syngress Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 Dzięki wielkie, już sporo tekstu na sztywno w tpl'ach przetłumaczyłem sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts