RastaMan Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Witam mam problem, korzystam z darmowego tpl velvet sky, wszystko było ok, ale chciałem podpiąć do PS ebay i się wysypało. Moduły i płatności działają dla klientów i z frontu jest ok, tylko na backu zniknęły wszystkie moduły i płatności (konfiguracja). Czy ktoś miał podobny problem i wie jak go naprawić? PS 1.4.x Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 uruchom raportowanie błędów: http://www.prestashop.com/forums/topic/263589-bledy-biala-strona-instrukcja-dotyczaca-trybu-debugowania/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RastaMan Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 OK, włączyłem raportowanie, pojawiła się taka inf. Fatal error: Class 'EbayCountrySpec' not found in /home/XXX/classes/Module.php(551) : eval()'d code on line 129 czyli tak jak napisałem - wywalił mi to moduł ebay`a, pytanie jak to teraz naprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts