jirik0201 Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 zdravím, mám nastaveno v adminu v menu konfigurace -> produkty -> režim katalogu na ano a potřeboval bych, aby u produktů zůstaly zobrazeny ceny a bylo pouze deaktivováno tlačítko přidat do košíku. můžete mi, prosím, někdo poradit jak na to? může to být klidně uděláno i jiným způsobem. jiřík Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty2 Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Tak třeba globálně snížit stavy zboží a zakázat nákup produktu, který není skladem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted August 28, 2013 Author Share Posted August 28, 2013 (edited) ok, v zásadě to funguje, jen budu muset přepsat info "Tento produkt již není na skladě" a "Informujte mě až bude k dispozici". jak ještě, prosím tě, snížím globálně počty zboží na nulu? to bude chtít nejspíš nějaký modul. na tomto fóru ani nikde jinde jsem žádnou radu nenašel. Edited August 28, 2013 by jirik0201 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jack Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 (edited) vymaž v šablone tlačítko kupíť Edited August 28, 2013 by Mr.Jack (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts