ps3z Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Merhaba sipariş durumuna ÖN Sipariş alındı diye yeni durum ekledim ama bunun için müşteriye bilgilendirme emaili nasıl gönderebilirim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps3z Posted August 28, 2013 Author Share Posted August 28, 2013 bir bilen yokmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Düzenle penceresinde şablon olarak bir seçenek var... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 (edited) Admin/Siparişler /durumlar sekmesinden yeni sipariş durumu oluşturma veya var olan bir sipariş durumunu düzenle dediğiniz zaman. karşınıza çıkan ekranda. sipariş durumu değiştiği zaman müşteriye e-mail gönder'i tıklamanız gerekiyor. (ingilzice olarak: Send an email to the customer when his/her order status has changed.) resimde bunu belirttim. tabi böyle bir e-mail templati default olarak bulunmadığı için , var olan e-mail templerinden birinden koplayala yapıştır mantığıyla bir tane e-mail templeti oluituruyoruz. e-mail templateleri root/mails/tr klasörü içinde yer alır. yeni oluşturduğumuz template 'i ilgli klasöre atıyoruz. örnek olarak ben preorder.html ve preorder.txt . dosyları attım. bu teplate içindeki yazılar çevirileri bölümünden düzenlenebilir. sonra şablon kısmından yaptığımzı tepmlate seçiyoruz . Operasyon Tamamlandı. Edited August 28, 2013 by safa (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps3z Posted August 29, 2013 Author Share Posted August 29, 2013 Admin/Siparişler /durumlar sekmesinden yeni sipariş durumu oluşturma veya var olan bir sipariş durumunu düzenle dediğiniz zaman. karşınıza çıkan ekranda. sipariş durumu değiştiği zaman müşteriye e-mail gönder'i tıklamanız gerekiyor. (ingilzice olarak: Send an email to the customer when his/her order status has changed.) resimde bunu belirttim. tabi böyle bir e-mail templati default olarak bulunmadığı için , var olan e-mail templerinden birinden koplayala yapıştır mantığıyla bir tane e-mail templeti oluituruyoruz. e-mail templateleri root/mails/tr klasörü içinde yer alır. yeni oluşturduğumuz template 'i ilgli klasöre atıyoruz. örnek olarak ben preorder.html ve preorder.txt . dosyları attım. bu teplate içindeki yazılar çevirileri bölümünden düzenlenebilir. sonra şablon kısmından yaptığımzı tepmlate seçiyoruz . Operasyon Tamamlandı. Selam Safa çevirilerde göremeyince aynı dosyaları eng klasörünede attım sonra çevirilerde çıktı. çok yararlı bir paylaşım oldu.yardımın için çok teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts