x13_pl Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Chciałem przedstawić Wam najnowsze nasze dzieło w dziedzinie szablonów http://kids.x13demo.pl/ Myślę że bardzo fajny szablon i nie jedna osoba która korzysta teraz z prestashop'u i sprzedaje asortyment dla dzieci może być nim zainteresowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netss-design.pl Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Szablon wygląda cukierkowo, rozumiem że miał nawiązywać do tematyki dziecięcej ale wyszło kiczowato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x13_pl Posted August 28, 2013 Author Share Posted August 28, 2013 tu można dyskutować nie nazwał bym go napewno kiczowatym kolorywm tak, cykierkowo jeszcze się zgodzę ale każdy ma inny gust, a tutaj myślę że jest ok zgodność do branży Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyxell Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 (edited) 215 zł za to coś ? w życiu chyba potrzebujesz inspiracji chociażby z templatemonster ------ edit: Najnowsze dzieło a już ma starą cenę Edited August 28, 2013 by zyxell (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netss-design.pl Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 To wszystko jest bardzo jaskrawe. Postawiłbym raczej na bardziej pastelowe kolory - ten szablon zdecydowanie nie jest wart swojej ceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 to już chyba kwestia gustu, jedni nie dadzą ani złotówki, drudzy dali by jeszcze więcej niż autor sobie życzy, myślę, że znajdą się osoby które będą zainteresowane tym szablonem Link to comment Share on other sites More sharing options...
x13_pl Posted August 29, 2013 Author Share Posted August 29, 2013 zobaczcie inne tematy ten jest taki jaki jest i taki miał właśnie być http://x13.pl/6-szablony-graficzne-prestashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzr1one Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Tylko weź pod uwagę, że przez internet nie kupują dzieci, tylko ich rodzice Więc na kolorki też tak niekoniecznie się je weźmie Możesz zrobić coś typu "style" - do wyboru kolorystyka, bardzo przydatne i przy okazji możliwość wyboru kilku kolorów przez backoffice Link to comment Share on other sites More sharing options...
x13_pl Posted August 30, 2013 Author Share Posted August 30, 2013 Wiem mam tego świadomość Ale dość proste podoba ci się to kupisz, nie podoba to nie. Jest to pierwszy z dziecięcych kolejne będą bardziej "zgaszone" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts