fulltwist Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Zdravím Vás, mám takový problém, stává se, že dost zákazníku si zvolí jiného dopravce, než ve výsledku chtějí. Chtěl jsem se zeptat, dopravce je předpokládám sloupec id_carrier, stačí když změním tuto hodnotu u objednávky? Neudělá to bordel? S prestou se zatím učím a tohle jsem bohužel na webu nedohledal. Děkuji moc za Vaše rady! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 no myslim si ze budete musiet zmenit aj stlpce s cenou, je tam aj stlpec pre nazov modulu prepravcu a este je tam dalsia tabulka ps_order_carrires, takze to by ste menili skoro 10 stlpcov nasiel som na to modul: http://addons.prestashop.com/en/shipping-logistics-delivery-prestashop-modules/7897-carrier-manager.html najjednoduchsie riesenie by bolo asi vytvorit nanovo objednavku Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulltwist Posted August 28, 2013 Author Share Posted August 28, 2013 Aha, já právě myslel, že pokud mám dva dopravce (například pošta - id =1 a PPL id =2) a zákazník zvolí v objednávce poštu, tak že pouhým přepsáním id v mysql z čísla 1 na číslo 2 mu dopravce změním. Asi to není teda tak lehké . Mám Prestashop 1.4.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts