syngress Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Witam, nawet nie zobaczyłem, że jest tu Polskie forum Chciałem was zapytać odnośnie informacji jaką otrzymuje z panelu administratora: Zaawansowane Informacje konfiguracyjne Widok W liście zmienionych plików/brakujących plików pojawiło się aż 508 pozycji: http://pastebin.com/snnXwff5 Czy to zupełnie normalne, co skrypt tak naprawdę sprawdza ? Z góry dziękuje za info,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Tym komunikatem bym się nie przejmował, szczególnie w sytuacji, kiedy np. aktualizowano sklep itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 syngress Posted August 23, 2013 Author Share Posted August 23, 2013 Nie aktualizowałem sklepu, świeża instalacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 trudno powiedzieć o co zatem może chodzić, często tego typu kwiatki związane są z uprawnieniami skryptu (powiązane z bezpieczeństwem) - skrypt "nie posiada" uprawnien do sprawdzania tego typu rzeczy. ja sam osobiście nigdy na to nie zwracam uwagi podobnie jak na ostrzeżenia czasami one nie maja zbyt wiele wspolnego z rzeczywistością Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 syngress Posted August 23, 2013 Author Share Posted August 23, 2013 No tak, sprawa się komplikuje kiedy ktoś ma dostęp do serwera FTP, na szczęście to hosting i nawet ja, jako właściciel konta, nie jestem w stanie usunąć lub modyfikować katalogu z logami .. Myślę, że warto zwrócić uwagę na ten element, zastanawiam się tylko dlaczego aż 508 zmodyfikowanych plików. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
syngress
Witam, nawet nie zobaczyłem, że jest tu Polskie forum
Chciałem was zapytać odnośnie informacji jaką otrzymuje z panelu administratora:
Zaawansowane Informacje konfiguracyjne Widok
W liście zmienionych plików/brakujących plików pojawiło się aż 508 pozycji:
http://pastebin.com/snnXwff5
Czy to zupełnie normalne, co skrypt tak naprawdę sprawdza ?
Z góry dziękuje za info,.
4 answers to this question
Recommended Posts