shaolin33 Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 witam, od niedawna bawię sie z prestashop, wrzuciłem darmowy szablon ale cos mi sie rozjechał, http://shop.berrympureminerals.com/index.php dziwne bo jest do wersji 1.5.4 czy ktos miał podobny problem ? pozdrawiam i licze na odp Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 na pozostałych forach problem był przerabiany wielokrotnie, tyle problemów jest z tym szablonem, że aż brak mi słów moduł top horizontal menu nie jest wogóle przystosowany do działania w tym module Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shaolin33 Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 na pozostałych forach problem był przerabiany wielokrotnie, tyle problemów jest z tym szablonem, że aż brak mi słów moduł top horizontal menu nie jest wogóle przystosowany do działania w tym module rozumiem , poszukam wiec info a czy domyślny szablon w presta mozna zdefiniowac innymi odcieniami czy jesli jest szara grafika to juz nic sie z tym nie zrobi? ewentyualnie podmieniac poszczegolne wycinki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 z szablonami możesz zrobić wszystko, edytować układ, kolorystykę, wyświetlane moduły itp. Ten szablon z poruszonego przez Ciebie wątku również można dostosować do obsługi top menu. Jednak wymagać to będzie troche modyfikacji w kodzie. Zawsze możesz zrezygnować z tego modułu, po prostu wyłącz go w sekcji Moduły w back office (top horizontal menu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shaolin33 Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 z szablonami możesz zrobić wszystko, edytować układ, kolorystykę, wyświetlane moduły itp. Ten szablon z poruszonego przez Ciebie wątku również można dostosować do obsługi top menu. Jednak wymagać to będzie troche modyfikacji w kodzie. Zawsze możesz zrezygnować z tego modułu, po prostu wyłącz go w sekcji Moduły w back office (top horizontal menu) ok a to na dole ? bo tam tez mi cos zostalo z domyslnego szablonyu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 to jest moduł który nazywa sie blok reassurance , po Polsku coś w stylu ubezpieczenie można go wyłączyć na liście modułów Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shaolin33 Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 to jest moduł który nazywa sie blok reassurance , po Polsku coś w stylu ubezpieczenie można go wyłączyć na liście modułów ok i jeszcze jedno pytanie, jestem na kompie w biurze a nie zapisałem sobie linka do panela admina, jaki jest domyślny link do panelu admina ? bo nie moge sobie przypomniec a w domu mam go zapamietanego Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 nie ma domyślnego linka do panelu admina, jest on generowany losowo /admin91238/ /admin2348/ /admin68482/ itp. w tym przypadku musisz to zapamiętać lub po prostu zerknąć na FTP gdy zapomnisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shaolin33 Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 nie ma domyślnego linka do panelu admina, jest on generowany losowo /admin91238/ /admin2348/ /admin68482/ itp. w tym przypadku musisz to zapamiętać lub po prostu zerknąć na FTP gdy zapomnisz rozumiem dzieki za pomoc ewentualnie pytanie jeszcze jedno, szukam darmowego szablonu w kolorystyce jagodowej (berry) może natrafiłeś kiedyś na taki ? ewentualnie w niedużych pieniądzach jestes w stanie taki stworzyc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
shaolin33
witam,
od niedawna bawię sie z prestashop,
wrzuciłem darmowy szablon ale cos mi sie rozjechał,
http://shop.berrympureminerals.com/index.php
dziwne bo jest do wersji 1.5.4
czy ktos miał podobny problem ?
pozdrawiam i licze na odp
8 answers to this question
Recommended Posts