By_Burky Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Merhabalar, Çalıştığım firma bir elemana Prestashop ile site yaptırmış. Ben de karıştıra karıştıra öğrendim. Havale ve kapıda ödeme ile ücret tahsil ediyoruz ancak online ödeme olayına girmek istiyoruz. Öncelikle, SSL Belgesi olmadan İş Bankasının sayfasına yönlendirip oradan ödeme yapmak istiyoruz. Bunun için ücretsiz modül var mıdır? Ayrıca biz iş bankasını tercih ettik ancak sizin banka önerileriniz nelerdir? Saygılarımla Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 iş bankası gayet güzel , ortak ödeme sayfasından ssl sertifikası olmadan ödeme alabilirsiniz. ancak ortak ödeme sayfasına bazı bankalar yıllık eksra ücret alıyor , bunu sormanızda fayda var. ziraat bankası ortak ödeme sayfası ve pos için herhangi bir ücret almıyor . buda sizin için bir şeçenek olabilir. ücretsiz modul yok mahalesef. ancak payu'yu tercih edebilirsiniz. ücretsiz payu modulunu birkaç gün içinde yayınlıyacağım. modul hazır ancak şuanda birkaç düzenleme yapmadan buraya koymak istemiyorum. payu 'yuda düşünebilirsiniz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Burky Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiö. Ortak Ödeme Sayfası için benim modül almam gerekiyor mu? Ben teknik servislerini aradım iş bankasının, modüle gerek yok, biz ayarlıyoruz dediler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 iş bankası veya diğer bankalar sanal pos örnek entegrasyon kodlarını verirler. bu kodları prestashop için entegre etmeniz gerekiyor. eğer entegre edebilecekseniz modul almanıza gerek yok. http://www.prestasource.info/prestashop/modul-yazma-egitimleri/page/2/ burda nasıl modul yazılır diye 2 sene önce örnek bir modul yazmıştım. buda sizinde faydası dokunabilir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Burky Posted August 23, 2013 Author Share Posted August 23, 2013 Teşekkür ederim ilgin için. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silistre Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 "..ancak payu'yu tercih edebilirsiniz. ücretsiz payu modulunu birkaç gün içinde yayınlıyacağım. modul hazır ancak şuanda birkaç düzenleme yapmadan buraya koymak istemiyorum. payu 'yuda düşünebilirsiniz. .." VAlla çok iyi bi haber . Ne zaman biter ? ve paylaşıma açıldığını en hızlı şekilde nasıl öğreniriz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 "..ancak payu'yu tercih edebilirsiniz. ücretsiz payu modulunu birkaç gün içinde yayınlıyacağım. modul hazır ancak şuanda birkaç düzenleme yapmadan buraya koymak istemiyorum. payu 'yuda düşünebilirsiniz. .." VAlla çok iyi bi haber . Ne zaman biter ? ve paylaşıma açıldığını en hızlı şekilde nasıl öğreniriz ? bu hafta sonuna yetişir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silistre Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 (edited) bu hafta sonuna yetişir. Benim için çok iyi bi haber .İlgiyle takip edecem . Biliyosunuzdur ama yinede bulduğum benzer bir modülü yazmak istedim http://addons.presta...payu-latam.html İyi çalışmalar Edited August 29, 2013 by silistre (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
silistre Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 bu hafta sonuna yetişir. Her akşam buraya bakıyorum " acaba payu modülü tamamlandı mı ? " diye . Anlayışınıza sığınarak soruyorum . Daha çok bekleyecek miyiz ? . dilerim bir aksilikle karşılaşmazsınız . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Her akşam buraya bakıyorum " acaba payu modülü tamamlandı mı ? " diye . Anlayışınıza sığınarak soruyorum . Daha çok bekleyecek miyiz ? . dilerim bir aksilikle karşılaşmazsınız . yok aksilik filan modul hazır kullanan siteler var , yoğunluktan koyamıyorum buraya bugün yarın modulu düzenler korum buraya 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
silistre Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 (edited) Safa bey payu modülü çalışmalarınız nasıl gidiyor ? Edited September 16, 2013 by silistre (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Safa bey payu modülü çalışmalarınız nasıl gidiyor ? yarın buraya koyuyorum söz çok geçikti bunun için üzgünüm işlerimin yoğunluğundan ilgilemedim , modul hazır dediğim gibi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
silistre Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 yarın buraya koyuyorum söz çok geçikti bunun için üzgünüm işlerimin yoğunluğundan ilgilemedim , modul hazır dediğim gibi. Valla mutlu oldum . 20 gün hergün baktım buraya . Şimdiden teşekkürler . Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Valla mutlu oldum . 20 gün hergün baktım buraya . Şimdiden teşekkürler . http://www.prestashop.com/forums/topic/275692-%C3%BCcretsiz-mod%C3%BCl-payu-prestashop-sanal-pos-modulu/ burda yayınladım. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
silistre Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Üstad tekrar tekrar teşekkürler. Eline , zihnine sağlık . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts